SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Mahçup Olmam"

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 24. dönem milletvekili Veli Ağbaba, mazbatasını Seçim Müdürü Gürsel Dursun'dan aldı.

Ağbaba, partililerin sevgi gösterileri eşliğinde Malatya Adliyesi'ne geldi. Mazbatasını alan Ağbaba, adliye çıkışında basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Ağbaba, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "İnşallah Malatya'ya mahcup olmam. Bütün hedefim Malatyalılara hizmet etmek. Malatyalıları hiç ayırmadan seslerini duyuracağım. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Malatya halkı bize ana muhalefet görevi verdi. Bunun bilincinde olarak hareket edeceğiz. Malatya'nın sorunlarını biliyoruz. Malatya'nın sorunlarını en iyi bilen bir insan olduğumu düşünüyorum. Bütün cadde, sokak, mahalle, köy, belde ve ilçelerin sorunlarına hakimim. Bunların takipçisi olacağım. Haksızlıkların her zaman karşısında olacağım. Asla insanları ayırmayacağım, bölen değil birleştiren olacağım. Malatya halkı ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceğim".

CHP'nin başarılı olması için çalışacağını kaydeden Ağbaba, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sol ve soysa demokratik düşünceye bağlı olarak geçmişte kalan bayrağı sürdüreceğim. Bu bayrağı en üst noktada arkadaşlarıma devretmeye çalışacağım. Partimin başarılı olması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanında olduklarını belirterek, "22 Mayıs 2010'da değişen CHP Genel başkanı Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da coşkuyla karşılanmıştır. Bu tartışmaları gereksiz buluyoruz. Biz Malatya'da sonuna kadar Kılıçdaroğlu ile devam edeceğiz. Bir takım söylemlerde bulunanlar, keşke partimize ihanet etmemiş olsalardı. Türkiye'de çok kötü bir seçim dönemi geçti. Özellikle iktidar partisi mezhepçilik, ayrımcılık yaptı. Keşke bunu söyleselerdi. Biz partimizi Kemal Kılıçdaroğlu ile daha başarılı olacağına inanıyoruz. Bunların hepsi boş tartışmalar" görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız