SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Malatya Hizmet Alır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:21:59
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) 30 Mart yerel seçimleri için Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'nın layık olduğu yere gelmesini dilediklerini söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinde Malatya'ya en iyi şekilde hizmet etmek için göreve talip olduklarını dile getiren Kazancıoğlu, "Halkımız bir tercih yaptı. Bize düşen bu tercihe saygı duymaktır. İnşallah Malatya'mız layık olduğu hizmetleri alır" dedi.

Malatya'nın yıllardır idareciler tarafından oyalandığını kaydeden Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'da makamların boş yere işgal edilmesini üzüntüyle izlediklerini belirtti.

"MALATYA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

"Malatya hepimiz için çok önemli" diyen Kazancıoğlu, kamuoyuna hediye edeceği projelerin takipçisi olacağını dile getirdi.

Kazancıoğlu, yerel seçimden uzak, genel seçim havasında geçen 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Uzun dönem bir kampanya süreci yaşadık ama inanın bazen kısa olduğunu düşündük. Yetişemediğimiz, ulaşamadığımız yerler oldu. Gidemediğim yerlerdeki bütün vatandaşlarımıza kusura bakmasınlar. Yerel seçim olmakla beraber genel gündemin çok etkin ve baskın olduğu bir seçime gittik. Seçim gezilerimizde bu havayı kırmaya, bunun bir yerel seçim olduğunu anlatmaya çalıştık.Kendimizi ve hikayemizi anlattık. Bu noktada vatandaşlarımız tercihlerini yaptı. Bize de bu tercihe saygı duymak kalıyor. İnşallah bugüne kadar hizmet alamayan Malatya'mız, bundan sonraki süreçte layık olduğu hizmetleri alır" şeklinde konuştu.

"MALATYA'YI MEŞGUL ETMİŞLER"

Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'da seçim çalışmaları süresinde önemli tespitlerde bulunduklarını kaydederek, "Ben aslında seçimden çok gelecek nesilleri düşünüyorum. Malatyalılar, rahat, huzurlu, sağlıklı, ulaşım sıkıntısı olmayan ve istirahat edebileceği bir şehirde yaşamayı hak ediyor. Ama üzülerek görüyorum ki, Malatyalı şehirde yaşıyor ama maalesef şehirli değil. Malatya'yı yönetenler hiçbir şey yapmamışlar. Malatya'yı sadece meşgul etmişler" dedi.

Malatya'nın hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Kazancıoğlu, "Biz Malatyalılara hikayemizi ve Malatya için yapılması gerekenleri anlattık. Vatandaşlarımızda tercihlerini yaptılar. Ben 30 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve Malatya'mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah Malatya'mız hizmet alamama kaderinden kurtulur ve layık olduğu hizmetleri bir an önce en güzel şekilde alır. Bütün gezilerimizde bize yakın alaka gösteren Malatyalı hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca MHP Teşkilat mensubu arkadaşlarıma, Kadın ve Gençlik Kollarına, Ülkü Ocaklarına ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız