SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Malatyaspor'u Özlenen Yere Taşırız"

0
Güncellendi - 2019-12-25 19:08:47
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un yeni forvet oyuncusu Umut Bulut, “İnşallah bende bu seneki hedeflerde ikinci yarı oynadığım süre içerisinde takıma katkı yapıp, Malatyaspor’umuzu özlenilen, istenilen yerlere taşırız” dedi. 

İstikbal Mobilya Kayserispor ile yollarını ayırdıktan sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağlayan Bulut, takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli forvet, Yeni Malatyaspor’a katıldığı için mutlu olduğunu kaydederek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Güzel bir camiaya geldiğini ifade eden Bulut, “Hedefleri olan ve bundan sonraki süreçte de hedefleri olan güzel bir camiaya geldim. İnşallah bende bu seneki hedeflerde ikinci yarı oynadığım süre içerisinde takıma katkı yapıp, Malatyaspor’umuzu özlenilen, istenilen yerlere taşırız” dedi. 

Bulut, bir gazetecinin ‘Sahada en çok mücadele eden oyunculardansın. Yaşından dolayı taraftarın kafasında soru işareti olabilir. Sen kendini nasıl hissediyorsun?’ sorusuna, “İstatistiklere bakıldığı zaman 34 lig maçı var, her sene 30 maçın üzerinde bir futbolcu olarak söylüyorum, oynamadığım maçlarda da cezamdan dolayı yoktum. Birde en önemlisi tabi ki Sergen hocamız. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi yetenek bakımından birinci olan hocamızdan bahsediyoruz. Sahada gerekeni inşallah göstereceğimi düşünüyorum” yanıtını verdi. 

Bulut, takımın ligdeki durumuna ilişkin ise “Bana göre Türkiye’nin en iyi hücum yapan takımı olduğunu düşünüyorum. Bunu buraya geldiğim için değil bundan öncede oynadığı futboldan belliydi. 23 puan inşallah önümüzdeki maçı kazanırız, 26 puanla ilk yarıyı bitiririz. İkinci yarıda daha avantajlı olmak ve ligi üst sıralarda bitirmek için galip geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah dediğim gibi olur” değerlendirmesinde bulundu. 

Tecrübeli futbolcu, daha önce sarı kırmızılı renkli takımlar Galatasaray ve İstikbal Mobilya Kayserispor’da forma giydiğinin hatırlatılması üzerine “Tesadüf, her şey nasip kısmet” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mete kara (4 yıl önce)
    bir gün Umut'u bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi..hoş geldin umut bulut..takım için çok iş yapacağına inancımız tam
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kayseriyi özlenen yere taşıdığın gibi Malatyasporuda aynı yere taşırsın artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun......hoş geldin..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Umut malatyamiza hos geldiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emmin (4 yıl önce)
    Evet bir ara çok iyi hücum yapan takımdık. Maalesef sergen yalçın artık takmiyo bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    İyi bir profesyonel umarım faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla