SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Örnek Olur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:47
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesi yeni dernek binasındaki ilk istişare toplantısını MASTÖB Genel Başkan Adil Gevrek ile birlikte gerçekleştirdi.

Tanışma toplantısına MASTÖB Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, MASTÖB Malatya Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Yeni Malatyaspor Kulübünün bazı yöneticilerinin de misafir olarak katıldığı toplantıda açılış konuşması yapan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, “Tüm Malatya’nın renkleri ve görüşleri burada aynı çatı altında. İnşallah bu güzel birliktelik ve beraberlik Malatya’mızda ve ülkemizde her kesime örnek olur” diye konuştu. MASTÖB Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise yaptığı konuşmada, yeni oluşturulan MASTÖB Malatya Şubesine başarı diledi. Gevrek, kadın ve gençlik kollarının daha öz verili çalışması ve üye sayısının arttırılması gerektiğini söyledi. 

MASTÖB’ün çeşitli projelerle gençlere sosyal ve kültürel anlamda destek olması gerektiğini de ifade eden Gevrek, yeni dernek yerinin de Malatya için hayırlı olmasını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız