SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Sayenizde Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:02
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç.Dr. F.Şinasi Kazancıoğlu, partinin yanı sıra Ülkü Ocakları ile yan kuruluşlarda mevcutta ve geçmişte başkanlık yapan isimlerle biraraya geldi.

Buluşmaya ilişkin olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:

"30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) iddialı hazırlanıyor.

MHP Malatya il teşkilatı yemekte buluştu. 1970 ‘den bu yana il başkanlığı yapan isimler, MHP Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.F.Şinasi Kazancıoğlu ve partililer birbirlerini kucakladı.  

MHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.F.Şinasi Kazancıoğlu yapmış olduğu konuşmada ”1970 den bu yana MHP il Teşkilatları,Ülkü Ocakları ve yan kuruluşların başkanları  ve mevcut il başkanı ile bir araya  geldi ve konuşmasında "44 yıllık bir memleket sevdası ve görevini sizler, başkan sıfatıyla yaptınız.İyi ki yaptınız, iyi ki varsınız. İçinizde başkanlık yapmayan ben idim. İnşallah bende sizin sayenizde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım”dedi.

Buluşmada aday Doç.Dr.F.Şinasi Kazancıoğlu genel hatlarıyla projeleri ve çalışma sisteminden bahsetti.

Geceye Malatya ve il dışından katılan başkanlar memnuniyetlerini dile getirdiler.1970’lerin MHP İl ve Ülkü Ocakları Başkanları yeni kuşakla her vesile ile bir araya gelip çalışmaya, tecrübelerini aktarmaya hazır olduklarını belirttiler. 

Herkesin memnuniyeti ile sevgi saygı ortamında,”durumdan vazife çıkarma” kararı ile gece sona erdi."

KİMLER KATILDI?

Düzenlenen buluşmaya katılan isimler şunlar:

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.F.Şinasi Kazancıoğlu,  MHP eski il başkanları Cengiz Selçuk, Şerif Çakın, Necati Karabay, Mehmet Bitmez, Ömer Ekici, mevcut İl Başkanı Arif Yıldız, Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Erol Aydağ, Abdullah Alay, Eşref Gülalioğlu, Nazmi Poyraz, Serdar Yaman, Kadir Alptekin, Yücel Kazancıoğlu, İbrahim Güzel, Muhammed Afşin Arıkan ve mevcut başkan Oğuz Tutlu İle  Ülkü Bir Başkanları Bahattin Atilla, Zübeyir Bürge, Türk Ocakları Başkanı Hasan Yalçın Karataş, mevcut başkan Nadir Günata Ve MHP'nin eski yöneticileri  Mehmet Aslan, Sezai Altaş, Cumali Gülhan, İsmet Yüksel, Aliseydi Felek, Emin Göktaş, Ekrem Şenol, Cumali Sevim, İzzet Onur, Fatin Durhan, M.Ali Kaya, Yusuf Kayhan, Burhan Bağlan, Hacı Kalkan, Fahri Samanlı, Şinasi Yıldırım, Vahap Murat, Zekeriya Konakçı, Osman Öztürk, Doç.Taner Tatar.

Geceye Ali Rıza Şatıroğlu, Adem Özbay, Saime Palancıoğlu, Yaşar Bozkurt, Vahit Yılmaz, Burhan Coşkun, Yasin Gözen ve Süleyman  Sebzeci maazeretleri nedeniyle katılamadıklarını belirterek, destek mesajı gönderdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız