SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Vatandaş Olurum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:39
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de 9 yıldan beri yaşayan İtalyan Yazar Mauro Mevlud Martıno, Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı’na katılarak kitaplarını imzaladı, okuyucuları ile sohbet etti. 

Yazar Mauro Mevlud Martıno, “Fuar çok güzel ve ben çok mutluyum. Malatya’ya daha önce 17 yıl önce gelmiştim. Burada çok arkadaşlarım var. Fuara çok çocuk geliyor ve ben çocukları seviyorum. Türkiye’de huzurlu ve mutluyum. Türk insanlarını çok seviyorum. İnşallah ben de Türk vatandaşı olurum, burada her zaman yaşamak istiyorum” dedi.

Yazar Mauro Mevlud Martıno, 2004 yılından beri İstanbul’da yaşıyor.

YAZARLAR MEMNUN..

Bu arada Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı'na katılan yazarlar, organizasyon ve vatandaşların olan ilgisinden memnun olduklarını ifade ettiler. 

Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı’na katılarak kitaplarını imzalayan yazarlardan Yusuf Dursun, “Malatya’yı ben çok iyi gördüm. Malatya huzur ve güven şehri. İnsanları çok güzel bir şehirdir Malatya. Bu kitap fuarı ile de kültüre daha fazla önem verdiğini görmekteyiz ve bundan da çok büyük mutluluk duyuyoruz. Fuarı çok iyi buldum. Gerçekten beklentimden daha iyi buldum. Gayet geniş ve çok canlı” dedi.

Yazar Mustafa Özçelik ise, “Malatya’ya ilk kez geldim. Bunu sevinç ve heyecanı var. Organizasyon çok mükemmel. Her şey planlandığı gibi gidiyor. İlgi de gayet iyi. Öğrenciler çok geliyor, bu sevindirici bir durum. Onların okuması güzel bir olay” diye konuştu.

Malatya 2. Anadolu kitap Fuarı’na ikinci kez katılan yazarlardan Şeref Yılmaz da şunları söyledi, “Fuarın ne kadar önemli olduğunu Malatya için zannedersem bir 5 yıl sonra anlaşılacaktır. İstanbul yazarlarına burada imza yaptırmak demek, yaşayan Türk edebiyatının kaymağını yeme demektir. Bu Malatya için çok büyük bir nimettir. Üst düzey kalemleri buraya getirmek demek, son derece akıllıca bir iş. Ben bunun sonraki yıllarda çok büyük hayırlara vesile olacağını düşünüyorum.”

Yazar Özlem Tokman, fuarla ilgili değerlendirmesini “Fuar gayet güzel, katılımcısı da çok. Malatya bütün yazarları sımsıcak karşıladı. Keyifli geçiyor. Fuarın ikinci yılı, açıkçası organizasyon konusunda çok bilgimiz yoktu, ama çok tahminlerimizin ve beklentilerimizin ötesinde güzel bir organizasyon ile karşılaştık. Malatya bizi çok güzel ağırladı. Çok teşekkür ederiz, gerçekten yazarlar için onure edici bir şey. Çocukların ilgisi gerçekten hoş” ifadeleri ile anlatı.

Yazar Renan Özdemir’de “Fuar çok güzel. Umduğumdan iyi gördüm. Gerçekten kalabalık ve güzel. İlgi çocuklardan daha fazla. Kitaplara bakıyor ve inceliyorlar, böyle böyle kitaplara alışacaklar. Genel olarak kalabalık ve oldukça yoğun bir ilgi var. Organizasyon baya iyi. Geldiğimize memnunuz” sözleri ile Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız