SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Yalan ya da Yanlıştır!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:51
A- A+ PAYLAŞ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Yeşilyurt ilçesi ile İzollutepe'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

"İnşallah yalan ya da yanlıştır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Yeşilyurt İlçesini ziyaret etti.

Ziyaretinde konuşan Kazancıoğlu, "İnternete düşmüş bir haberi gördüm ve çok üzüldüm. Umut ediyorum inşallah yalan ya da yanlıştır. Sayın Başbakan'ın, Abdullah Öcalan ile Oslo'da görüldüğü ve beraber müzakere ettiği görüntüleri ortaya çıkacakmış. İnşallah doğru değildir. Ben böyle bir ülkede, böyle bir Başbakan'ın vatandaşı olmak istemiyorum. Hain başı ile müzakereyle Türkiye'nin geleceğini satan böyle bir Başbakan istemiyorum. O anlamda diyorum ki inşallah yalandır ya da yanlıştır" dedi.

30 Mart'ta milletin gerekli cevabı sandıkta vereceğini belirterek, "30 Mart'ta Yeşilyurt gereğini yapacaktır. Malatya mitinginde Başbakan bazı ilçeleri saymamış. O ilçelerdeki vatandaşlarda küsmüş. Biz onu 30 Mart'ta sayacağız. Ne sayacağız biliyor musunuz? Yok sayacağız" diye konuştu. 

İzollutepe'de

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, 15 yıl yaşadığı İzollutepe (Tandoğan) Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Fahrettin Kıtlık ve partinin Battalgazi ilçe yöneticilerin de katıldığı toplantıda Doç. Dr. Kazancıoğlu, mahalle halkının sorunlarını dinledi.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, “İzollutepe’de yaşayan vatandaşların kapı ve pencereleri hep açıktır.  Malatya’nın dört bir yanında gelen insanların yaşadığı bir yer. Ancak iktidar partisine yüzde 80 oy vermesine rağmen aynı zamanda son 30 yılda hizmet alamayıp geriye giden bir yer. Çünkü İzollutepe’yi çantada keklik gibi görüyorlar” dedi.

Kendisinin de 15 yıl boyunca İzollutepe Mahallesi’nde yaşadığını hatırlatan Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, buradaki komşuluk ve dostluk ilişkisini hiçbir yerde bulamadığını belirterek, “Belediye başkanı olduğum takdirde tekrar İzollutepe’ye taşınacağım.  Buraya taşınmak istememin sebeplerinden birisi, burayı çok seviyorum ve çok güzel komşuluğun olduğu bir yer. İkincisi, burası 30 yıldır geriye giden birkaç yerden birisidir. İnsanları pırıl pırıl insanları tertemiz ama hizmet alamıyor.  Hakikaten bir insan hizmet verirken ‘burada çok az oy aldım veya çok oy aldım’ diye bakmaması lazım. Ama eğer ona bakıyorsa bile İzollutepe Mahallesi’nde yüzde 80 oy aldın. Madem İzollutepe halkından utanmıyorsun bari Allah’tan kork.  Gariban insanların sesi çıkmayınca, milletvekili, belediye başkanı gibi bir temsilcisi çıkmayınca, burayı çantada keklik gibi görüyorlar. Şayet başkan seçilirsem bir iki ay içinde bana buradan bir ev bulacaksınız ve ben buraya taşınacağım.  Hem komşularıma kavuşmuş olacağım hem de burası hizmet alacak” diye konuştu.

“Bir meclis üyesi adayımız bile yok”

İzollutepe sakinleri ise, yaklaşık 8 bin seçmenin bulunduğu İzollutepe’yi belediye meclisinde temsil edecek meclis üyesi adayının bile gösterilmediğini belirterek seçimlerde bunun hesabını soracaklarını ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız