SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Yeni Sahamız Uğur Getirir"

0
Güncellendi - 2017-09-15 16:48:20
A- A+ PAYLAŞ

İl Spor Güvenlik Toplantısı Vali Ali Kaban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

15 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Valilik 1 Nolu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;  İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, İl Sağlık Müdür Vekili Mahmut Saraç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Evkur Yeni Malatya Spor Kulübü Müdürü Selçuk Günaydın, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Sadi Fındıklı, Evkur Yeni Malatya Spor Kulübü taraftarlardan sorumlu temsilci Müslüm Boztaş, ASKF İl Başkanı Seyfullah Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Murat Kılıç, Stat Müdürü Cem Eren, Hukukçu üye Avukat Arif Metin ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlisi Fatih Doğan katıldı.

Vali Kaban toplantıda yaptığı konuşmasında “Bugün burada cumartesi günü Yeni Malatya Sporumuzun kendi sahamızda oynayacağı maç ile ilgili düzenlediğimiz toplantıda bir aradayız. Yarın oynanacak olan Yeni Malatya Spor-Bursaspor maçı ile ilgili alınacak önlemler ve yapılması gereken işler ile ilgili bir araya geldik. Ne kadar büyük bir mutluluktur ki inşallah yarın yeni yapılan 27 000 kişilik sahamızda ilk kez bir maç oynama fırsatı bulacağız.

Ben bu hususta gerçekten çok büyük gayretler sarf eden Büyükşehir Belediyemizin Genel Sekreterine ve onun altında çalışan diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum, Genel sekreterimizin şahsında Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Hakikaten çok kısa bir zamanda birçok eksikliği bitirdiler ve sahayı hazır hale getirdiler. Önceki gün Emniyetimizin yönetiminde bu konuyla alakalı olan izin aşaması Valiliğimiz tarafından onaylanarak önemli noktaya getirilmişti. Dün itibariyle de Futbol Federasyonu tarafından yeni sahada oynayabilmemiz hususundaki nihai karar verildi.

Ben bunun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni sahamız takımımıza hayır getirir, uğur getirir, şans getirir. Yarın da güzel bir şekilde sporun temel prensiplerine uyarak, centilmence oynayarak bu maçı sahamızda alırız” dedi.

Toplantıda ilimizde oynanacak spor müsabakalarına ilişkin tedbirler görüşülüp istişarelerde bulunularak alınacak güvenlik önlemleri hakkında kararlar alındı.

Vali Kaban, alınan bu kararların uygulanması ve titizlikle takibi hususunda ilgili birim yetkililerine talimat verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    İlk maçımız bu saate olmamalıydı fedarasyona önceden keşke saatle ile ilgilş başvuru yapılsaydı...
    0
    0
    Yanıtla