SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Yine En Büyük Desteği Malatya Verir"

0
Güncellendi - 2017-02-27 01:42:28
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Tanıtım Toplantısı’na katılan Malatyalı partililer ile buluştu.

AKP Malatya Milletvekilleri ve İl Teşkilatıyla Bakanlık merkez binada bir araya gelen Bakan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya Mitingi’nde görülen coşkudan dolayı, il, ilçe, mahalle temsilcilerine teşekkür etti ve “Malatya meydanındaki coşkuyu bugün Ankara Arena Spor Salonu’na taşıdınız. Salonda yankılanan coşkunuz karşısında 16 Nisan Referandumu için heyecanım arttı. İnanıyorum ki, Malatya Teşkilatımız meydanlarda ve salonlarda gösterdiği bu coşkuyu sandığa da taşıyacak ve sonuçta Malatya en başarılı iller arasında olacaktır” dedi.

16 Nisan referandumunun Türkiye’nin ve gelecek nesiller için önemini ifade eden Bakan Tüfenkci şöyle konuştu:

“Önümüzde bir süreç var bu sürecin ne kadar önemli olduğunu her bir kardeşim bizlerden daha iyi biliyor. Türkiye’nin geleceği ile ilgili, bekası ile ilgili Türkiye’nin yönetim sistemi ile ilgili bir oylamayı hep beraber gerçekleştirmiş olacağız. Burada esasında çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğinin oylayacağız. Birilerinin aksine biz gençlerimize güveniyoruz. Ben inanıyorum ki bu anayasa değişikliğine en fazla gençler sahip çıkacak. 18 yaşındaki gençlerimizin önünün açan bu düzenlemeli biz daha önceleri de AK Parti olarak gerçekleştirmek istedik ama o gün ancak seçme yaşını 18’e indirebildik, şimdi ise bunu tamamlıyoruz seçilme yaşını da 18’e indiriyoruz. “

Bakan Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım’ın tanıtım toplantısında anayasa değişikliğine ilişkin maddeleri tek tek anlattığına dikkat çekti, “Sizler de her gittiğiniz yerde her uğradığınız evde, her gittiğiniz kahvehanede anlatacağınızdan eminim. Zaten sizler tecrübeli ve başarılı bir teşkilatsınız. İnşallah Rabbim sizleri utandırmaz Malatya her zaman olduğu gibi yine Reisinin yanında dimdik ayakta durup yine en büyük desteği Malatya verir.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da Bakan Tüfenkci’ye ağırlamadan dolayı teşekkürlerini sundu.

Malatya heyeti daha sonra Bakan Tüfenkci ile hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan K. (7 yıl önce)
    Siz önce şu mahalleledeki yollara bakın kardeşim. Bu ne vurduymazlıktır ki birde milletten oy istiyorsunuz. Unutmayın bu millet size sevdalı degil, kara kaşınıza gözünüze hiç degil. Reisimizi sevdiginden millet oy veriyor. Siz kendinizi birsey zannetmeyin. Sizde birr numara yok. Numara neden yok biliyormusunuz. En basiti şu mahalle aralarına Allah rızası için gidin bakın. Sonra anlarsınız hizmetinizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Gazete olarak inonu'ye saldıran bir partiye fazla önem veriyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Tuhaf olan en az desteği veren İzmir ,Eskişehir gibi şehirler en çok hizmet alıyorlar.bilmem anlatabiliyom mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Evet arkadaşlar Malatyamızın çok büyük destek vereceğine eminim ama bakalım bundan sonra siz Malatyaya ne ceza vereceksiniz? Malatyadan daha neleri götürecek daha hangi büyük projelere Malatya'yı katmayacaksız? Ak Partiye gönül veren biri olarak sizlere bunu hiç yakıştıramıyorum. SAHİPSİZ MALATYAAAAA::::
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Baskanilik,patisahlik,kralik,istemiyoruz,soz Sahipi,80,milliyon,kisi,olmasini,cumhuriyetle Demokiresi,ile,yonetilmesini,istiyoruz,onun Icin,baskanik,sistemine,,hayir,hayir,diyoruz
    0
    0
    Yanıtla