SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnsan Kaynakları Fuarı Açılıyor

0
Güncellendi - 2017-03-15 16:56:23
İnsan Kaynakları Fuarı Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ. ve İŞ-KUR Malatya İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak 6. Malatya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenlenecek.

Fuar, 16-17 ve 18 Mart tarihleri arasında Malatya Valiliği koordinatörlüğünde, İnönü Üniversitesi Malatya Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile Sanat Sokağındaki Sanat Merkezi Fuaye alanında düzenlenecek.

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek fuar hakkında Kültür AŞ. Genel Müdürü Sabri Akın ve İŞ-KUR İl Müdürü Vahap Toman ortaklaşa olarak basın toplantısı düzenledi.

Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş olarak özellikle ilimizin tanıtılması ve ekonomik anlamda ilimizin gelişimine katkı sağlamak açısından dönem dönem fuarlar düzenliyoruz. Geçmiş yıllarda yaklaşık olarak. 9 civarında fuar düzenlenmiştir. İnşallah 2017 yılında da fuarlarımızı daha geniş katılımla düzenlemeye devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gerçekten yaptığımız çalışmalara çok ilgi gösterip katılım sağlıyorlar. Bu da bizim yapacağımız yeni çalışmaları daha geniş kapsamlı yapmak noktasında bize katkı sunuyor” diye konuştu.

Akın, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı hakkında bilgiler vererek, “Bu Fuarımızı Malatya Valiliği Koordinasyonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, Malatya İŞ-KUR İl Müdürlüğü olarak beraber düzenliyoruz. Bu fuardaki temel hedefimiz bildiğiniz gibi istihdam ve işsizlik ülkemiz için ciddi bir sorundur. Bu soruna katkı sağlamak maksadıyla fuarı organize ediyoruz. Bu fuarda işsiz olan ve iş bulma noktasında çaba içerisinde olan vatandaşları istihdam sağlayan firmalarla buluşturmak ve işsiz vatandaşlarımıza iş imkânı sağlama noktasında gayretlerimiz çabalarımız olacak. Fuarımız 16, 17, 18 Mart tarihinde Sanat Sokağındaki Sanat Merkezi Fuaye alanında organize edilecek. Fuarımıza Meslek Lisesi mezunu olan öğrenci arkadaşlarımızla üniversitede okuyan arkadaşlar ve iş arayıp iş imkânı bulamayan vatandaşlarımızı bekliyoruz. Destek sağlayan Malatya Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İŞ-KUR İl Müdürü Vahap Toman ise, fuarın amacı hakkında konuşarak, “Malatya’da düzenlenecek olan 6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Malatya'daki iş gücünü arz edenler ile iş gücünü talep edenleri; kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteleri, sanayici ve işletmecileri işbirliği içinde buluşturmak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasında işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmek amaçlanmaktadır. Fuar sonrası basılı bülten, yazılı ve görsel medya araçları ve fuar CD’si hazırlanarak Türkiye genelinde dağıtılacaktır. Herkesi fuarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız