SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsan Üstü Gayretle Çalıştınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Eksiğiniz aksağınız yok muydu? Vardı ama en azından iyi niyetle insan üstü gayretle bir şeyler yapmaya çalıştınız” dedi.

İl Genel Meclisi üyelerine 5 yıllık hizmet sürelerini doldurmaları nedeniyle Kaburga Sofrası’nda verilen yemekte konuşan Valisi Vasip Şahin, “Köylere hizmet götürme adına yaptığınız 5 yıllık süredeki emeklerinizden dolayı, valiliğim ve Malatya adına teşekkür ediyorum. Güzel işlere imza attınız. Eksiğiniz aksağınız yok muydu? Vardı ama en azından iyi niyetle insanüstü gayretle bir şeyler yapmaya çalıştınız. Bundan sonra inşallah Malatya’daki kırsal ve kentsel hizmetler büyük şehir mantığı ile yürütülmeye devam edilecek. Hizmetlerin yeni şekliyle yürütülmesi için noktasında belediyenin yanında destek olarak vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, “Büyük şehir statüsü ile kapanan İl Genel Meclisi 5 yıllık hizmet süresini tamamladı. Görev süremizce bizlere yardımcı olan sayın valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Özel İdaresi şube müdürlerine teşekkür ederiz” diyerek, görev sürelerince verilen ödenekleri en verimli şekilde kullanmaya çaba gösterdiklerini vurguladı.

Yemeğe, İl Genel Meclisi üyelerinin yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Özel İdaresi şube müdürleri de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız