SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsana Hizmet Düsturumuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinin AKP’li belediye başkan adayı Dr. Süleyman Eser, “İnsana hizmet düsturumuz olacaktır” dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında köy gezilerine devam eden AKP  Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, ilçeye bağlı Ağılbaşı beldesi ile Kerimli, Ozan, Mollauşağı, Gökçeören ve Şendere köylerinde vatandaşları ziyaret etti. Eser, Gökçeören Köyü’nde ekmek pişiren hanımlarla bir süre sohbet etti isteklerini dinledi.

Ağılbaşı Belediye Başkanı Cengizhan Kılınç’ı makamında ziyaret eden Eser, “Yüzü soluk, suratı asık cebinde parası yok insanları gördüğüm zaman ne oluyorsun mutlu olamıyorsun. Yok çocuklar işsiz güçsüz mağdur. İhtiyaçları var. Mağdur insanlar nasıl gülsünler, gülemezler. İnsanımızın yanındayız. Nereye kadar gücümüz yeterse o kadar yapmaya çalışacağız. İnsanlarımız mutlu olsun, mağdur olmasın, mahcup olmasınlar. Onlarda iş sahibi olsun. İnsanımızın bize işi düşünce, yardımcı olmaya her zaman hazırız. İnsana hizmet düsturumuz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ağılbaşı Belediye Başkanı Cengizhan Kılınç ise, ”Süleyman bey hoş güzel bir insan. Neşeli, esprili, donanımlı bilgisi olan bir arkadaşımız. İnşallah belediye başkanı olarak görmek isteriz” dedi.

Eser’in ziyaretleri sırasında, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel ve belediye meclis üyesi de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız