SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsana Yatırımdan Vazgeçmedik"

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde söz alan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Tüm dünya ekonomik krizin etkisiyle sosyal politika bütçelerini kıstıkları bir dönemde, Ak Parti Hükümeti insana yatırım yapmaktan vazgeçmedi." dedi. 
 
Malatya Milletvekili ve  TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili Öznur Çalık, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin laik, demokratik, sosyal niteliklerinin içini doldurmanın Ak Parti' ye nasip olduğunu söyledi. Çalık, son 10 yılda 1 doların altında yaşayan vatandaşın kalmadığını ve böylece Binyıl Kalkınma Hedeflerinin 1. si olan "Yoksulluğun ortadan kaldırılması" hedefinin başarıldığını belirtip, "4 Doların altında yaşayan vatandaşımızın kalmaması için de mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.
 
Çalık yaptığı konuşmada, "8.8 Milyar TL'lik 2012 Bütçesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının çok daha güçlü bir yapıya dönüştürüldü.  Toplumun huzuru ailenin mutluluğunun temini ile aile refahının ise kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesiyle mümkün olacaktır. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde evlatlarını korumak için canlı bombanın üzerine atlayan Hatice annenin de, bindiği otobüse molotof kokteyli atılınca yanarak can veren Serap kızımızın da, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde hayvan otlatırken ölen 14 yaşındaki Ceylanımızın da, üniversitelerde uygulanan başörtüsü yasağı nedeniyle eğitim göremeyen Leyla Şahin’in de, eşi tarafından vahşice katledilen Ayşe Paşalı’nın da eşit haklara kavuşması gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız