SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnsani Nedenlerle Destekliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:39
'İnsani Nedenlerle Destekliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

 

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, “Teröre hayır, barış ve insanlığa evet”dedi. 

Yaptığı yazılı açıklamada, barış sürecine temas eden TSD Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, “Onlarca yıldır ülkemizde yaşanan bu terör olayları nedeniyle dökülen kanlara, verilen şehitlere, kolunu, bacağını, gözünü kaybeden gazilerimizin yaşadığı dramlara ve akıtılan gözyaşlarına karşı biz engellilerin duyarsız kalması mümkün değildir. Toplumun duyarlı insanları olarak bizler, oluşturduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızda, sürekli olarak engelliliğin önlenmesi konusunda yoğun çaba harcarken, diğer taraftan terör sebebiyle binlerce insanımız “Engelli camiasına" katılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Koyun, tek arzularının insanların birinin bile zerre kadar dahi kalbinde keder, gönlünde tasa, zihninde belirsizlik, bedeninde de dert olmaması olduğunu ifade ederek, "İşte bu nedenle bizler Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimizin başlatmış olduğu insanların yaşamasını amaçlayan "Çözüm Süreci" çalışmalarını, her türlü siyasi, kişisel ve örgütsel kaygıların dışında tamamen insani nedenlerle destekliyoruz” dedi.

Koyun, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Hükümetimizin bu konuda alacağı her kararın arkasında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz. Temenni ederiz ki, en hızlı şekilde bu çalışmalar başarıyla tamamlanır ve “Çözüm Süreci” sağlıklı bir şekilde Barış ile sonuçlanır ve bir daha analar ağlamaz, yuvalar yıkılmaz, çocuklar yetim kalmaz ve insanlar engelli olmaz.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız