SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnsanımız Başımızın Tacı..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili adayları, Doğanşehir ilçesinde ve merkezde seçim çalışması yaptı.

Çalışmalara ilişkin AKP Basın Bülteni şöyle:

"Ak Parti heyeti tarafından gerçekleştirilen seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Dün Malatya merkez Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi mahallesi ve Doğanşehir ilçesi ile sürgü ziyaret edilerek, çalışmalar hakkında bilgiler verildi, projeler anlatıldı.

Ziyaretlere AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Adayları Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Şanal Tosun, İl Genel Meclis üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı. Hoca Ahmet Yesevi mahallesi ve ilçe sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti heyeti, ilçe sorunlarını dinledi ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. Toplantı sonrasında Milletvekili adayları Doğanşehir ve sürgüde esnafları ziyaret etti.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz; "Genç bir nüfusa sahip olan ülkemiz, artan nüfusa yetecek istihdam alanı açamamaktan kaynaklanan “yapısal işsizlik” sorunu ile karşı karşıyadır. Bu sorunların çözümlenmesi ve işsizliğin azaltılması için çeşitli uygulamaların yapıldı. Yeni yeni meyvesini vermeye başlayan uygulamalarımız önümüzdeki dönemde devam ettirilecektir.

Değerli mahalle sakinleri mahallemizin en büyük sorunu olarak buradaki hurdacılara yer bulunarak buradan taşıması olduğunu ifade ettiniz. Bu konu ile ilgili Belediye Başkanımız Ahmet Çakır gerekli çalışmalar yaptığını Yeşiltepeyi bir alt merkez konumuna getirmek için çok ciddi çalışmalar başlatmış durumda ben inanıyorum ki sizin bu sorununuzda en kısa sürede çözülür.

Ak Parti aklıselim ve uygulanabilir projelerle sizlerin karşısına gelirken, bu ülkenin kaynaklarından bi haber birileri çıkıp desteksiz bir şekilde atmaktadır. Sizlere şu kadar maaş vereceğim, demekle olmuyor. Şu anda organize sanayinde 12.500 milyon m2 alan projelendirilmiş bir çoğu çalışmalarını devam ettirmektedir. Önümüzdeki günlerde ulusal ve uluslararası üç firma daha ilimizde yatırım yapmak için ilimize gelecek. Yatırımlar üretimi ve istikrarı sağlayacaktır.

Öz; Vatandaşlarına çalışarak geçinmelerini sağlayacak iş imkanları oluşturmak, çağdaş devletin temel görevlerindendir. Bu imkanları sağlamak için önümüzdeki dönemde de çeşitli önlem ve projelerimiz olacak. Bunlara kısaca başlıklar halinde değinecek olursak; Yerli ve yabancı sermayenin ülkemizde yatırım yapması özendirilerek, tam istihdam hedef alınacak, Ülke gerçeklerine ve teknolojik gelişmelere cevap verecek bir insan gücü planlaması yapılacak, Kırsal kesimde tarım dışı iktisadi faaliyetlerin ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesine ağırlık verilecek, Kişilerin mesleki nitelikleri bakımından güvenilir bir belgeye sahip olmasını sağlayacak, Standart dışı esnek çalışma biçimleri, ülke şartlarına ve uluslararası kriterlere uygun yasal düzenlemeye kavuşturulacaktır." dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi konuşmasında; "Birlik, beraberlik ve istikrarın sürmesi için halkımızın desteğinin artarak devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı. Emanetinize sahip çıktık, küçük hesaplar yapmadık, büyük düşündük, insan odaklı hizmet anlayışımız, sizlerin destekleri sayesinde büyük işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Doğanşehir ilçesi Ak Parti il teşkilatında yapılan konuşmalardan sonra esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Daha sonra Savaklı köyünde anlaşmazlık sebebiyle sulama suyunda yaşanan sıkıntı hakkında bilgi alan Ak Parti heyeti sorunun çözülmesi için ilgili tarafları toplayarak, sorunun çözümü noktasında en kısa sürede bir toplantı kararı verdi. Daha sonra sürgüye geçen Ak Parti heyeti esnaf ziyareti yaptı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız