SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanımıza Güven Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:37
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, PTT Caddesi ve Kuyumcular Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Kıtlık göreve geldikleri taktirde ilk yapacakları işin Cezmi Kartay’daki eğlence merkezleri sorununu çözmek olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, beraberinde kalabalık bir partili grubu ile birlikte PTT Caddesi ve Kuyumcular Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Kıtlık yerel seçimlerde destek istedi.

Esnafın şu anki yerel yönetime güvensizliği olduğunu belirten Kıtlık şöyle konuştu; “Bugün kuyumcular çarşısını gezdik. Esnafın sorunlarını dinledik ve muhabbet ettik. Gördüğüm şu ki esnafımızın şu anki yerel yönetime güvensizliği var. 30 Mart’ta inşallah bizler göreve gelirsek o güveni insanımıza vereceğimize inanıyoruz. Biz geldiğimizde güven ortamını sağlayacağız. Esnafımız, vatandaşımız rahat olsun. Battalgazi Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı olsun”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız