SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanın Biraz Utanması Lazım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:53
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da teknik direktör Ümit Özat istifa ederken, sert konuşmaları dikkat çekti. 

PTT 1. Lig'de Elazığspor kendi evinde Denizlispor'u 2-1 yenmesinin ardından her iki takımın teknik direktörü de basın toplantısında konuştu. Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat toplantıda şehir ve takımı daha fazla sıkıntıya sokmamak için istifa ettiğini açıklarken, kendisine küfür edenlere de ağır konuştu.

8 aydır devam eden olaylardan dolayı Elazığspor'da kendisinin çalışmasının imkansız ve çekilmez hale geldiğini belirten Ümit Özat, "Dolayısıyla bu koşulların zorlaması ile beraber Elazığspor Kulübünü hem de şehri daha fazla sıkıntıya sokmamak için öncelikle hak itibariyle geçmiş alacaklarım baki kalmak kaydıyla bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Bu arada bana bu şehirde destek veren, destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisine küfür edenlere de ağır konuşan Özat, "Bana küfür edenler varmış kat ve kat onlara iade ediyorum. Şimdi arkadaşlar insanın biraz utanması arlanması lazım, insanlarda utanma diye bir şey kalmamış. Bakın bir antrenörün maaşını ben ödüyorum, bir de Ebru hocanın maaşını ben ödedim. Diğer ikisi de bir lira maaş almadı. Çocuklar 8 ay maaş almadı, 20 maç başı almadılar. Allah'tan korkun. Kamerayı tutmayı biliyorsunuz, mikrofon almayı biliyorsunuz, 2 ay maaş almayın iş yerinizde gider misiniz. Çocuklar 2 gün antrenmana çıkmadı. Özellikle kulüp içerisinden bir takım ahlaksızlar benim de maça çıkmayacağıma dair beni tribünün önüne atmak istediler. Böyle bir ahlaksızlığı ne ben yaparım ne de futbolcular yapar. Futbolcu antrenmana çıkmaya bilir bu onun doğal hakkı. Futbol ailesinde ve futbol ilkelerinde yaşanan çeşitli olaylardan biridir. Bunu ilk defa Elazığsporlu futbolcular yapmıyor" şeklinde konuştu.

Üzüldüğünü de kaydeden Özat, şöyle devam etti:

"Sezon başından beri yangını söndürmek için çalıştım, tam ağaç dikeceğiz buna müsaade etmediler. Biz ligde Orduspor'dan sonra maddi olarak en kötü takımız. Manevi olarak da ligin en kötü takımıyız. Çalıştığımız şartları biliyorsunuz imkanları biliyorsunuz. Bana o tribünlerde küfredenler ile kim bana şerefsiz diye bağırdıysa o şerefsizdir. Bire bir buradan iade ediyorum. Biz buraya spor yapmaya geldik, küfür yemeye gelmedik. Ben bu kulübü 20 bin lira verdim passolig aldım, o küfür edenler ne aldı. Onlar 1 liraya bilet aldılar mı acaba. Ben 6 ay maaş almadım, onlar 1 TL maaş almasalar işlerine giderler mi? Türkiye taraftarlık; almak olmuş, vermek olamamış. Sezon başında Ağustos'un 10’unda takımı ligde bırak diye yalvaranlar için ben taşın altına elimi değil gövdemi soktum. En yakın rakibime de para almayan oyuncularla birine 8, diğerine 10 puan farkla Elazığsporu lige bitmesine 6 hafta kala 34 puanla bırakıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız