SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanlar Başarıya Susamış"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:40:14
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yardımcıları sağlık kontrolünden geçti. 

Yeni Malatyaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile yardımcı antrenörleri Haluk Kaplan, Murat Özduman ve Zafer Şahin, Müjde Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan teknik direktör Mehmet Altıparmak, Yeni Malatyaspor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştırmak istediklerini kaydederek, “İlk gördüğüm futbolcuların öz güven kayıpları vardı. Çoğu futbolcu yeni bir hoca geldiği için tedirgindi. Çünkü Gürses hoca ile bizim aramızda fark var. Göreve geldikten sonra futbolcularımızla bir toplantı yaptık. Geride kalan süreçte neler yaptıkları ve bizim neler yapmamız gerektiğiyle alakalı görüş alış verişinde bulunduk. Tabi bu toplantıdan sonra antrenmandaki futbolcuların istekli çalışmaları bizi sevindirdi. Biz ekip olarak çok dürüstüz. Bizim işimiz çalışma işi ve biz buraya çalışmaya geldik. Çok büyük bir camiaya geldik. Ama camia hak ettiği yerde değil. Bu büyük camianın ilk defa birleştiğini görüyoruz. Uzun süredir ilk defa herkes Yeni Malatyaspor’un başarısı için ter döküyor. Bu şehir, Avrupa maçları görmüş, yıllarca Süper Lig’de mücadele etmiş. Artık insanlar başarıya susamış ve o eski günleri özlemiş. İnşallah futbolcularımızla el birliğiyle, çok çalışarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Futbolcularla iyi bir diyalog içinde olduklarına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: “Yeni Malatyaspor’un bana göre şuanda attığı gol oranı çok az. Hedefe oynuyorsan, attığınız golün 2 katını atmanız gerekiyor. Tabi bunu konuşarak yapamayız. Çalışmamız gerekiyor. Futbolcularımızla tek tek ilgileneceğiz. Haftanın belirli günlerinde özel antrenmanlar yapacağız. Futbolcularımızla yakından ilgilenerek, onların neler yapması gerektiği, bizim neler yapmamız gerektiğini en iyi şekilde idrak edeceğiz.”

Altıparmak, sahada mücadele eden bir takım olmak istediklerini belirterek, “Hafta sonu Ofspor ile karşılaşacağız. Rakipten ziyade, biz neler yapabiliriz? Önce onu uygulamamız gerekiyor. Eğer biz iyi olursak, rakibin hiçbir önemi olmayacak. Biz bu ligin en iyi takımıyız. Kadro anlamında da iyi bir ekibe sahibiz. Ama bu sahaya yansımadığı sürece istediğiniz kadar iyi olun, mücadele etmeniz gerekiyor. Biz öncelikle sahada mücadele etmeliyiz. Futbolcularımızla da konuştum. Hepsini çok seviyorum. Ama işimi ve Yeni Malatyaspor’u daha çok seviyorum. Sahanın içinde koşan, mücadele eden, bu forma için ter döken sahanın içinde olacak” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’da ikinci şampiyonluğunu yaşamak istediğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “4-4-2 sistemiyle oynayacağız. İç saha, dış saha diye bir ayrımımız olmayacak. Biz Yeni Malatyasporuz herkes bizden çekinecek. Biz tabi ki rakiplerimize karşı önlem alacağız. Hep beraber olacağız ve istediğimiz başarıyı yakalayacağız. Futbolculuğumda 7 tane, teknik direktörlüğümde 1 tane şampiyonluk yaşadım. Allah’ın izniyle ikinci şampiyonluğumu yaşamak istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız