SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanlara Hep Farklı Yüzlerini Gösterdiler"

0
Güncellendi - 2016-02-06 01:29:58
A- A+ PAYLAŞ

  • Ensar Vakfı'nı ziyaret eden AKP'li Şahin'in hedefinde yine "Paralel Yapı" diye de adlandırılan Fetullah Gülen Cemaati vardı.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Ensar Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti.

Milletvekili Mustafa Şahin’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Ensar Vakfı Malatya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Küçük, Milletvekili Mustafa Şahin’in, Ensar Vakfı Malatya Şubesinin açılışından beri kendilerine destek verdiğini ifade etti. Küçük “Ensar Vakfı olarak her ne kadar belli alanlarda faaliyet gösteriyor olsak da elbette Türkiye’deki siyasi işleyişe ve gidişata yönelik bizim de birtakım görüş ve düşüncelerimiz var. Siyasetin dışında kalma gibi bir lüksümüz yok. Bu açıdan siyasilerle zaman zaman bu tür toplantılarımız ve istişarelerimiz oluyor. Biz bundan son derece memnunuz” şeklinde konuştu.

Ensar Vakfının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutladıklarını belirten Mustafa Şahin ise “Gençlere büyük destek veriyorlar. Bu gün, ruhsuz, köklerinden uzak, yaşamın amacından bihaber ve boşlukta olan bir gençliğin oluşmaması için ciddi çalışmalar yapıyorlar. Ben gençlere yönelik bu faaliyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vakıf kültürünün çok önemli bir miras olduğunu söyleyen Şahin “Ensar Vakfı'nın yegane niyeti Allah rızasıdır ve kafalarında bundan başka bir a planı, b planı yoktur. Şuurlu bir gençlik yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti gösteren bu vakfın ayakta kalabilmesi için bizde elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Paralel yapının vakıf kültürünü zedelediğini ve insanların iyi niyetini suiistimal ettiğini kaydeden Şahin “Duruşlarıyla ve niyetleriyle hiçbir zaman vatandaşların kabul etmediği adına cemaat mi dersiniz? Paralel yapı mı dersiniz? Artık ne derseniz deyin, bunlar insanlara hep farklı yüzlerini gösterdiler. İnsanların kurbanlarını, adaklarını, zekatlarını toplayarak bunları nerelere harcadıklarını ve asıl niyetlerinin ne olduğunu 17- 25 Aralık’tan sonra gördük. Ben bu tür yapıların bu ülkede bir daha hayat bulmayacaklarını ümit ediyorum. Ensar Vakfı ve benzeri vakıfların ise kesinlikle bir a,b planlarının olmadığını ve birilerinin adamı olma noktasında da hiçbir esneklik göstermediklerini, ellerinden geldiğince doğrunun ve haklının yanında olduklarını görüyoruz” diye konuştu.

PKK Terör Örgütünün fiziksel işgal ve çatışmanın yanında bölgedeki gençlerin zihinlerini işgal ettiğini ve kültürel değerleri tahrip ettiğini ifade eden Şahin “Tahrip olan o kültürel değerlerimizin ve zihinleri işgal edilen o gençlerimizi yeni baştan inşa etmeyi hedefleyen bir iktidarın mensuplarıyız. Başbakanımız her Cuma günleri bölgedeki bir ili ziyaret ederek oradaki halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor. Ben bundan sonra ki süreç içerinde bir daha orada şehitlerin kanının akmayacağı günlerin yakın olduğuna eminim. Ondan sonraki süreç içerisinde de zihinsel işgallerin bertaraf edilmesi için hükumetimiz ve bir takım Sivil Toplum kuruluşlarının üzerine düşen görevi yapacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız