SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanları Mağdur Etmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, partililerle mahalle gezilerini sürdürüyor.

Son olarak milletvekili Cemal Akın'ın da bulunduğu bir grupla Konak (Banazı)'a giden Çakır ve beraberindekilerin buradaki faaliyetlerine ilişkin olarak AKP'den yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Mahalle gezileri kapsamında Konak Mahallesinde düzenlenen geziye AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya Milletvekili H.Cemal Akın, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ile AK Parti il yöneticileri katıldı.

Konak Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet, vatandaşlarla da bir araya geldi. Konak Mahallesine gelen AK Parti heyetinin esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirten Konak Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe, “Buraya kadar gelip vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen heyete çok teşekkür ediyorum. İstişarelerde bulunarak mahallemizin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldılar. Bugüne kadar sorunlarımızın çözümü için yoğun gayret gösteren Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, il başkanı Bülent Tüfenkçi’ye ve milletvekillerine teşekkür ediyorum.” dedi.

MUHTAR NASA: MAHALLEMİZİN GÜZELLEŞECEĞİNE İNANIYORUZ

Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Konak Mahallesinin de gelişip büyüyeceğini belirten Yenimahalle Muhtarı Doğan Nasa ise,“Süreç ile birlikte mahallemizin güzelleşeceğine inanıyoruz. Horata suyunun geçtiği yerlerin değerlendirilerek güzel mekanlar haline getirilmesini rica ediyoruz. Yeni sürecin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

BÜLENT TÜFENKÇİ: BAŞKANIMIZ AHMET ÇAKIR’IN YAPTIKLARI ORTADA

Ak Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise konuşmasında, AK Parti'nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğunu, gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

‘‘AK Parti 7'den 70’e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur.’’ diyen Bülent Tüfenkci konuşmasında şunları kaydetti: 

 ‘‘AK Parti, kurulduğu günden itibaren mazluma arka çıkan, yetimi koruyan, komşusu açken tok yatmayı kınayan, yardımlaşmayı ve paylaşmayı en büyük erdem sayan katılımcı bir geleneğe sahip ve aile yapısı güçlü, genç, dinamik bir toplumsal dokusu olan Türkiye’yi ayağa kaldırmak ve aziz milletimizin bahtını açmak için başlatılan hizmet yolculuğunda gece ve gündüz demeden başta Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm teşkilatları bu yolda çalışmalarını sürdürmektedir. Bakın, AK Parti bütün Türkiye’yi,bütün Malatya’yı kucaklayan bir partidir. AK Parti 7’den 70’e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. 14 Ağustos 2001 tarihinden önce Türkiye'nin her kesiminden, her bölgesinden insanlarımızın yarından umutlarının kesildiği bir günde ismini belirleyerek, tabelalarını asan AK Parti, gönüllere taht kurmuş, gelecek yarınlar için bir umut olmuştur. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. İşte bu güven ve teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ile girmiş olduğumuz tüm seçimlerden alnımızın akıyla birinci parti olarak çıktık. Önümüzde 30 Mart 2014 tarihine yapılacak bir yerel seçim var. Bizler bu seçimde de yine siz vatandaşlarımıza güveniyoruz. Yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmak için muhalefetin yaptıkları ortada. Ama milletimiz tüm gerçekleri biliyor. Malatya’da Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın yaptıkları ortada. Bilgi ve birikimleriyle Malatya’yı geleceğe hazırlayacak. Her bölgemizin sorunlarını biliyor. Çözümü için projelerimizde hazır. Bizim amacımız, güzel Malatya’mızı ekonomiden, sağlığa,ulaşımdan,eğitime kadar her alanda en üst seviyeye taşımaktır. Kim ne derse desin.’’ 

BÜLENT TÜFENKÇİ: OPERASYONUN ARKASINDA ULUSLARARASI GÜÇLER VAR

Genar Araştırma Şirketinin, 17 Aralık'ta başlatılan soruşturmanın ardından Malatya’nın da içerisinde yer aldığı illerde halkın ekonomik ve politik algılarını değerlendirmek için yapmış olduğu araştırmanın sonuçlarını değerlendiren Bülent Tüfenkçi, Malatya halkının da 17 Aralık operasyonunun arkasında uluslararası güçlerin olduğuna ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesmek için yapıldığına inandığını belirtti. Tüfenkçi,‘‘17 Aralık operasyonları sonrasında Malatya’nın da içerisinde yer aldığı illerde gerek Denge, gerekse Genar araştırma şirketleri tarafından halkın nabzı ölçüldü. Ankete göre halk operasyonun arkasında kimlerin olduğunu görüyor. Sonuçlara baktığımızda 17 Aralık’ın ekonomiye zarar vermesinde sorumlu tutulan başlıca aktör ise dış güçler. Bu güçler 17 Aralık operasyonuyla birlikte bir kısım derin yapıları harekete geçirmek suretiyle Türkiye’yi bir kez daha kargaşa içerisine sokmaya çalışıyorlar. Aslında yolsuzluk iddiaları üzerinden yapılan bu operasyon Sayın Başbakanımızı hedef alarak hükümetimizi düşürmektir. Fakat Cenab-ı Allah’ın izniyle bunda da başarı olamadılar ve olamayacaklar.’’dedi.

AHMET ÇAKIR: AMACIMIZ KONAK’I DAHA YAŞANILABİLİR BİR HALE GETİRMEKTİR

Ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşlarla istişare edip, Malatya’yı konuşmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Konak’ın tabi dokusunu koruyarak güzelleştirmek istediklerini söyledi.

Malatya merkezde çok güzel projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Çakır, “Konak Mahallemizin kendine özgü bir yapısı var. Mahallemizi gezdik, tarihe tanıklık eden evlerimizi gördük. Bu doğal dokuya dokunmadan başta meydan düzenlemesi olmak üzere, tarihi camiyi ortaya çıkarmak istiyoruz. Bu çalışmaları yaparken de insanlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Bunun için proje çalışmalarımız sürüyor. Mahallemizde şuan doğalgaz çalışmaları var. Yollarımızın büyük bir bölümü bu nedenle kazıldı. Alt yapı çalışmalarının mahallemizde bitmesiyle birlikte üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Bu çalışmalara havalar müsaade ederse hemen başlayacağız. Amacımız Konak’ı daha yaşanılabilir bir hale getirmektir” dedi.

H. CEMAL AKIN: AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ REFORMLARLA TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇTI

Konak’ın sorunlarının çözümü için halkın emrinde olduklarını belirten AK Parti Milletvekili H.Cemal Akın ise, 30 Mart yerel seçimlerinin gelecek 2 yılda yapılacak seçimleri etkileyeceğini söyledi.

Her seçim arifesinde oynanan oyunların yeniden tekrarlandığını vurgulayan Akın, “AK Parti 2002’den bu yana Türkiye’ye önemli hizmetler yaptı. Gerçekleştirdiği reformlarla Türkiye’nin önünü açtı. Milletimizin teveccühüyle daha güzel işlere imza atmaya bundan sonra da devam edecek. Eskiden Türkiye gündemi belirlenen bir ülkeydi. AK Partiyle birlikte artık gündemi belirleyen ülke konumuna geldik. Ekonomik, sosyal,  kişi hak ve özgürlüklerinde attığımız adımlarla birilerini rahatsız ettik. Bu rahatsızlığı daha uzun bir süre vereceğiz. Yeter ki bu millet gerçeklerine sahip çıksın” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız