SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnsanlık Drama Seyirci Kalmamalı"

0
Güncellendi - 2017-09-02 22:37:59
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Dünyanın Arakan'da Filistin'de ve diğer coğrafyalardaki zulme sessiz kalmamaları önemli. İnsanlığın bu drama seyirci kalmaması, müdahale etmesi gerekir” dedi.

Bayram namazını Eskimalatya’daki Ulu Cami’de kılan Bakan Tüfenkci, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Tüfenkci, vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı'nı ülkemizde huzur içerisinde geçirirken özellikle dünyada zulüm altında inleyen, insanlığın, sözün bittiği yerde bulunan hem Müslümanlara hem de insanlığa da Cenab-ı Allah Kurban Bayramı vesilesiyle merhamet versin, yardım etsin onlara. En azından bizlerde dualarımızda oradaki insanlarımızı hatırlayarak oradaki dualarda yer edinmemiz ve bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Özellikle dünyanın Arakan'da Filistin'de ve diğer coğrafyalardaki zulme sessiz kalmamaları önemli. İnsanlığın bu drama seyirci kalmaması, müdahale etmesi gerekir. Bununla ilgili Cumhurbaşkanımızın gerekli en üst düzeyde girişimlerde bulundu ve bunun inşallah meyvelerini de almaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini kaydeden Bakan Tüfenkci, “Ciddi anlamda terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Hem PKK, DEAŞ, FETÖ hem de diğer terör örgütleriyle bu vesileyle bütün şehitlerimize de cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Bakan Tüfenkci, İslam aleminin ve Malatyalıların Kurban Bayramı’nı da tebrik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • PIRASA (6 yıl önce)
    Baskanim dram kayısıda dram malatyada çetelerde pompalida. Dramı etrafınızda arayın uzaklara gitmeyin
    0
    0
    Yanıtla