SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnterli Oyuncu YMS'nin Transfer Gündeminde

0
Güncellendi - 2020-09-18 15:22:21
İnterli Oyuncu YMS'nin Transfer Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un İtalyan ekibi İnter’in formasını giyen Pointe-à-Pitre doğumlu Fransız stoperi Andreaw Gravillon ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, özellikle savunma hattını güçlendirmek için listesinde yer alan oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar, önceliği verdiği stoper mevki için elinde bulunan alternatifleri değerlendirirken, rota bu kez İtalya’ya çevrildi.

Sezona Fatih Karagümrük mağlubiyeti ile başlayan Doğu Anadolu temsilcisi, geçen sezon ligde yaşadığı sıkıntıyı bir daha yaşamamak için transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor.

Stoper mevkiine iyi bir oyuncu almak isteyen sarı siyahlı yönetim, İtalya Seri A ekibi İnter ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşında ve 1,88 metre boyundaki Andreaw Rayan Gravillon ile ilgilendiği iddia edildi. Yönetimin genç stoper için kulübüyle görüşme yaptığı, oyuncunun vereceği kararın beklendiği öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan Andreaw Gravillon, stoper mevkiinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kariyerinde daha önce Sassuolo, Ascoli ve Pescara formalarını giyen genç savunmacı, İnter formasıyla İtalya Genç Ligi’nde 63 karşılaşmada görev aldı. İtalya Seri B’de 67 kez forma giyen Andreaw Gravillon, İtalya Seri B’de 5 bin 726 dakika forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Şu gündemde bu gündemde transfer yapın kardeşim gündemi boşverin siz yaptığınız transferler konuşun boş beleş adamları bir araya getirmişsiniz biz transfer yaptık eğerki bunlar futbolcu olarak transfer ettiyseniz takımı kümeye düşürmek için transfer yapmışsınız bu kadar net
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    yahu kardeşler alsinlarda bizim sorunumuz küçük sehiriz gelmiler insan buna üzülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Biz gündemimize alalım, başka takımlar tranfer etsin bence bu açıklamalar Malatya kamuoyunu oyalama, biz alacaktık ama başka takıma gitti... geçen haftaki Arjantinli futbolcunun haberi gibi bununda içi boş çıkacağa benziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Adam inferi bırakıp gelir mi olacak ise bakın. Ben olsam gelmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Macera aramaya gerek yok üç lira fazla ver piyasadan tanınan bilinen birini kirala.Şayet Fenerbahçe Sadığı verirse al Hadebeyle veya Mustafa Akbaşla iyi ikili olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Stoper en önemli mevkiilerden biri. Tecrübeli isimler alınmalı
    0
    0
    Yanıtla