SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnternet Haftasında Promosyon..

A- A+ PAYLAŞ

İnternetin Türkiye'de kullanıma başlamasının 13. yıldönümü dolayısıyla 10-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan kutlamalar kampanyasında, Telekom Malatya İl Müdürlüğünün de çeşitli promosyon faaliyetleri organize ettiği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"İnternetin Türkiye’ye gelişinin 13.yıldönümü 10-23 Nisan 2006 tarihleri arasında kutlanıyor.

Türk Telekom’un interneti yaygınlaştırmak için 2000’li yılların başında ADSL ile başlattığı hızlı ve kesintisiz internet atağı sayesinde bugün Türkiye’de yaklaşık 2,5 milyon internet abonesi bulunmaktadır.

Dünya üzerindeki sayısız bilgisayarı birbiri ile buluşturan, saatler alan pek çok işlemin birkaç saniyede gerçekleşmesini sağlayan internetin Türkiye’deki gelişimini desteklemek için Türk Telekom 10-23 Nisan tarihleri arasında kutlanan İnternet Haftası’na, çeşitli etkinliklerle destek vermektedir.

İnternet Haftası süresince düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde, Türk Telekom Malatya olarak, 10-23 Nisan tarihleri arasında ADSL abonesi olan 5 müşterimize ücretsiz modem hediye edilecek, 20 müşterimizden ise ellidokuzmilyon tutarındaki bağlantı ücreti alınmadan ADSL aboneliği sağlanacaktır.

Ayrıca Beydağı Telekom Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri Salonumuzda “ ücretsiz internet erişimi“ verilecektir.

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve İl Telekom Müdürlüğünün katılımıyla oluşan İnternet Kurulunun organizasyonuyla,15 Nisan 2006 tarih, saat:14.00’de Belediye Konferans Salonunda “İnternet“ konulu panel düzenlenmiş olup,tüm halkımız davetlidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız