SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İntibak Sorunu Olmazsa Çok Can Yakarız..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Perşembe akşam saatlerinde Malatyaspor’un kamp yaptığı Heigenbrücken’e gitti.

Tanrıverdi, kamp yerini çok beğendiğini belirterek “Burası tam kamp yapılacak bir yer. Otel, tesisler çok iyi. Malatyaspor’a kamp yerini ayarlayan yöneticimiz Sayın Halil Üstündağ’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Bolu kampında takımın eksik olduğunu, az sayıda oyuncuyla kamp yapıldığını anlatan Tanrıverdi, Almanya kampında genç ve yeni oyuncuların performanslarının görüleceğini belirterek “Burada takım tamamlanmış vaziyette. İki-üç oyuncu daha bekliyoruz. Yetiştirebilirsek önümüzdeki hafta kampa katılacaklar. Ancak transfer işlerinde her an her şey çıkabiliyor. İmza atmadan hiçbir şey olmaz. O oyuncuların katılmasıyla birlikte ve özellikle Finlandiya kampının sonunda takımın lige hazır hale geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Tanrıverdi, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek “Takım, genç ve diri bir takım oldu. Oyuncuların intibak etmesinde sıkıntı yaşamazsak, Malatyaspor çok takımın canını yakar diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF: (soldan sağa) Teknik Direktör Uçar, Kafile Başkanı yönetici Besli ve Başkan Tanrıverdi görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız