SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Amacıyla mı Şarampola Sürdü?

0
Güncellendi - 2016-03-12 20:54:03
İntihar Amacıyla mı Şarampola Sürdü?
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı'nda TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi yakınlarında şarampola uçan aracın sürücüsü hafif yaralandı. Ancak, bu olaydan önce, aynı şahsın aracıyla kasten kaza yapıp intihar edeceği yolunda polise ulaşan bilgi nedeniyle, şahsın intihar girişiminde bulunduğu, hastaneden ayrılarak tekrar kayıplara karıştığı bildiriliyor.

Polise Cumartesi öğleden sonra gelen bir ihbarda, Muharrem B. adlı şahsın 01 TC 057 plakalı otoyla, TOKİ Diş Hastanesi civarına giderek, intihar girişiminde bulunacağı bildirildi. Polis bahse konu bölgede yaptığı araştırmada, söz konusu araca rastlayamadı. Bir süre sonra, aynı bölgede, Yavuz Selim Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki bir kazada hafif yaralanan Muharrem B. adlı şahıs Malatya Devlet Hastanesi'ne getirildi. Tedaviyi kabul etmeyen şahıs, hastaneyi terkederken, bu kişinin intihar girişiminde bulunacağı ihbar edilen şahıs olduğu belirlendi.

Şahsın, şarampola sürdüğü aracı terkettiği belirtilirken, hastaneden ayrıldıktan sonra bulunabilmesi için aramalar başlatıldı. Polis ekipleri, 20 yaşlarındaki şahsın tekrar intihar girişiminde bulunabileceği gerekçesiyle uyarıldı, eşgali tüm ekiplere bildirildi, ancak akşam saatlerine kadar izine rastlanmadı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

e

MALATYA’DA AKŞAM SAATLERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA, KAYALIKLARA UÇAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ, KAZAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yasin Bikriye (8 yıl önce)
    2014 Yılında ilki olmak üzere 5'i kayıtlı ve resmi dilekçe ve şifaen ulaşılabilir olan herkes ve her yere ulaşmaya çalışarak ÇELİK BARİYER yapılması talebimizi gerçekleştirmeyenler utansınlar. Bu haberdeki vatandan kasten yapmış olabilir peki KAZA olursa ne olacak? Ki bu güne kadar aynı yerden 6 araç yuvarlanmış bulunmakta olup, bir tanesi ev yüklü idi hatırladığım kadarıyla.....
    0
    0
    Yanıtla