SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Bombacısının Kimliği Belirlendi

0
Güncellendi - 2016-03-20 23:08:59
İntihar Bombacısının Kimliği Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı düzenleyen canlı bombanın Mehmet Öztürk (24) olduğu belirlendi. Canlı bombanın Gaziantep'deki ailesinden alınan DNA örnekleri, parçalanan cesetle uyuştu.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın kimliğinin Mehmet Öztürk öğrenildi. Patlama sonrası saldırganın kimliğini belirlemek için yoğun çaba sarf eden polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından İstiklal Caddesi'ndeki olay yerinden alınan gövdesinden ayrılmış kafatası, Adli Tıp Kurumu'nda incelendi. Saldırının şüphelilerinden Mehmet Öztürk'ün Gaziantep'te yaşayan babası Hasan Öztürk de, İstanbul'a getirildi. Yapılan DNA incelemesinde canlı bombanın verileri Hasan Öztürk ile uyuştuğu bildirildi.

Gaziantep'te bir fabrikada çalışan baba Hasan Öztürk emniyet birimlerine verdiği ifadede oğlundan yıllardır haber alamadığını ve IŞİD'e katıldığını tahmin ettiğini söylediği öğrenildi.

Emniyette IŞİD üyesi olarak kaydı bulunan Mehmet Öztürk'ün polis tarafından 'Terör nitelikli kayıp şahıs' olarak arandığı da ortaya çıktı.

İstanbul- iha, odatv.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ABDULLAH YILMAZ (8 yıl önce)
    ALÇAKLARA KARŞI NE YAPILABİLİR.BİR CEPHEDE SAVAŞ GİBİ DEĞİL..FİKRİ VE AKLI OLMAYAN İNSANLARA BOMBAYI BAĞLIYORLAR GÖNDERİYORLAR KALABALIĞIN İÇİNE...NE YAPILABİLİR Kİ...20 MİLYONLUK İSTANBULDA...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (8 yıl önce)
    MALATYA , İSTİKRAR NASIL , GÜZEL Mİ ??? % 70 OY VERDİNİZ İSTİKRARA HER GÜN ŞEHİT HABERLERİ HER GÜN PATLAYAN BOMBALAR, GÜZELİM ÜLKEM ORTADOĞU OLDU SAYENİZDE ELİNİZDEKİ KANI NASIL TEMİZLEYECEKSİNİZ ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tosun (8 yıl önce)
    Artık şehit oldu mu bugünde şehit var diyor vatandaş sağolsun alistrdi çözümcüler,akıl insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (8 yıl önce)
    Guvensiz bir ulke haline geldik. Carsida bile korka korka dolasiyoruz. Acilimin sonucu bunlar. Bunca sehit verdik 1 yilda. Neden? Cunku herseye goz yumuldu. Bunun vebali agirdir. Mahserde hesabi agirdir.
    0
    0
    Yanıtla