SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Eden Küçük Anne Davası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, evlenme vaadiyle kaçırılıp 2 ay önce döndüğü baba evinde 3 aylık çocuğunu bırakarak intihar eden Ü.G.Ö.'yu kaçıran A.T.'nin yargılanmasına devam edildi.

Malatya merkez Yeşiltepe Seyran Mahallesi'nde 19 Eylül 2006 günü meydana gelen olayda, 1 çocuk annesi 15 yaşındaki Ü.G.Ö, babasının evinde tabancayla intihar etmişti. Ü.G.Ö.'yü kaçırmaktan Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Cinsel istismar" iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan A.T, davanın ilk duruşmasında, "Ü.G.Ö. ile ailesinin rızasıyla evlendik. Ü.G.Ö. ile 2 yıl süren bir arkadaşlığımız oldu. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında düğün yapıp evlendik" diyerek hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Ü.G.Ö.'nü annesi F.Ö. ise mahkemede verdiği ifadesinde, "Kızım kendi rızasıyla evlendi. Kaynanası tarafından sık sık dövüldüğü için geri geldi" iddiasında bulundu.

Kızın kayınvalidesi H.T. ise oğlu A.T. ile intihar eden Ü.G.Ö.'nün karı koca hayatını yaşadığını belirterek, oğluyla Temmuz 2005'de evlenen Ü.G.Ö.'nün 11 Haziran 2006 günü doğum yaptığını belirtti. H.T. hakkındaki iddiaları da reddetti.

Mahkeme heyeti dava kapsamında Ü.G.Ö.'nün intihar olayıyla ilgili hazırlık dosyasının mahkemeye gönderilerek incelenmesine karar verdi.

Avukatların tahliye talebini yerinde görmeyen mahkeme heyeti, A.T.'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ileriki bir tarihe ertelendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız