SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Eden Polis Amiri Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-02-15 17:18:41
İntihar Eden Polis Amiri Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Adana'da, makam odasında tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdiği iddia edilen İncirlik Polis Merkezi Amiri Mehmet Akif Durak (41), memleketi Malatya'da toprağa verildi.

İddiaya göre, Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Polis Merkezi'nde görevli Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak, 14 Şubat'ta makam odasında tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi. Uzun süre odasından çıkmayan amirlerinin yanına giren polis memurları, Durak'ı tabancayla vurulmuş halde buldu.

Durak'ın cenazesi, Adana'daki otopsisinin ardından memleketi Malatya'ya getirildi. Yeşilyurt İlçesine bağlı Yakınca Mahallesi Meydanı'nda  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı Durak'ın cenazesi, Yakınca Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Paano01Durak'ın babası Kenan Durak'ın emekli baş komiser olduğu, annesi Gülşen Durak'ın ise 5 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Gülsen Durak ile evli olduğu öğrenilen Durak'ın 9 yaşında Emirhan adında bir oğlu bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (8 yıl önce)
    Resim de göründüğü kadarıyla cenaze de hiçbir emniyet mensubu yok niye acaba. İntihar etti diye suçlu mu yani.
    0
    0
    Yanıtla