SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kadın, kendisini evindeki kapı pervazına kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi'nde oturan Gülseren Keskin (48) adlı kadın, evinde yalnız bulunduğu bir esnada, kendisini kapı pervazına asarak intihar etti. Çarşamba gecesi 23.15 sıralarında eve gelen 29 yaşındaki oğlu S.D.'nin kapının açılmaması üzerine balkondan girmesi sonucunda annesini asılı halde bulduğu ve durumu polise bildirdiği belirtildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının ölmüş olduğunu tespit etti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemeden sonra ceset, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu arada, Gülseren Keskin'in 22 yıl önce eşinden boşandığı ve 2 çocuğunu büyüterek okuttuğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER OLAYLAR..
Malatya E Tipi Cezaevi’nde hırsızlık suçundan tutuklu olan 17 yaşındaki S.Ş.’nin toplam 60 adet hap yutarak intihara kalkıştığı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan 21 yaşındaki I.S. adlı bayan da, 2 aydır işsiz olması nedeniyle bunalıma girdi ve 20 adet uyku hapı içerek intihara kalkıştı. I.S., TÖTM’de tedavi edildi.

Hekimhan Kurşunlu’da 18 yaşındaki I.A.’nın bunalım sonucu tarım ilacı içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız