SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihara Kalkıştı

0
Güncellendi - 2018-09-07 21:31:16
İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Metruk binanın 5. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 25 yaşındaki  Malatyalı genç kadın, atlamak üzereyken itfaiye amirinin son andaki müdahalesiyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki m şehirlerarası otobüs terminali yanında bulunan 6 katlı metruk binanın 5.katında genç bir kadın olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, genç kadının atlaması ihtimaline karşı hava yatağı açarken, sağlık görevlileri de acil müdahale için hazırda bekledi. Bu sırada sürekli telefonla konuşan ve eşi olduğu iddia edilen kişiye kendisini atacağını söyleyen genç kadını, kararından vazgeçirmek için ikna çabaları başladı. Kadının bulunduğu kata çıkan polis ve itfaiye ekiplerinin çabasına rağmen ikna olmayan genç kadın, ani bir kararla binanın en üst katına çıkmaya çalıştı. Genç kadının merdivene tırmandığını gören İtfaiye Grup Amiri Lütfi Demir, ani bir hareketle genç kadını yakaladı. Polis ekiplerinin yardımıyla aşağıya indirilen kadın, ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

İsminin sonradan D.G. (25) olduğu öğrenilen genç kadının, Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu ve ailevi sorunları nedeniyle yaşamına son vermek istediği iddia edildi.

Kahramanmaraş, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    haber yapmak için haber yapmayın lütfen. her malatya nüfusuna kayıtlı olanı insanların karıştığı olayları haber yapacaksanız işimiz var. olay yeri malatya değilse bize ne kardeşim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    (Öncelikle şükür ki olay kötü bir şekilde sonuçlanmamış. Rabbim kimseyi çıkmaza bırakmasın.) Ne farkeder kardeşim Malatya'da yaşıyor veya yaşamıyor. Haber niteliği taşıyor mu taşıyor. Malatya dışında yaşamak memleketi ile ilişkisini kesmiş demek mi? Zaten herkes keyfinden köyünü, toprağını, atasını, akrabasını bırakıp gidiyor. Malatyalı sadece Malatya'da yaşamakla olunmuyor. Belediye arsaları satışa çıkartırken Murat Bey de Malatya'nın tapusunu zimmetine geçirmiş? Hem Malatyalı olmasa da Maraşlı, Elazığlı, Mardinli vs. Gencecik bir insanın intihara kalkışmasını okumak mı seni rahatsız etti? Tebrik ederim Malatya Haber sitesini. Malatya veya dışında özverili bir şekilde çalışıp bizleri haberdar ettikleri için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (5 yıl önce)
    Kara44 sen bi gözlük al haberleri öyle oku.... Necip ve Murat olay Elbistan'da olmuş olabilir ama kız Malatya li.... Yorum yapacaksanız azıcık seviyeli olsunbe....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Yapılan yorumların konu ile bir alakası var mı? Haber okumadan resimlere bakarak yorum yapılıyor. Kadın Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu için Malatya ile alakalı. Yok etekli imiş, eşofmanlı imiş. Buna mı odaklandınız. Polisi, itfaiyesi, basını olduğu yerde yalan haber mi yapılacak. Biraz objektif olun. Neden bir insan intihar edecek bir konuma gelmiş? Önemli olan da budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necip (5 yıl önce)
    Malatya haberr ne alaka ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Elbistanlı (5 yıl önce)Necip isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş haberin yok mu Elbistan'ı Malatya'ya bağladık. Maraş baydı degiştirek dedik :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Üstteki fotoda elde cep telefonu etekli..alttaki fotoda eşofnamlı..o arada nerden fırsat bulduda şov arasi kiyafet değişti..garip..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat çakır (5 yıl önce)
    elbistan mı burası elbistanhaber o zaman
    0
    0
    Yanıtla