SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntikamcı Astsubaya 36 Yıl

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, babasını öldürenlerin yakınlarından 2 kişiyi öldürüp 3 kişiyi de yaraladıktan sonra "Babamın intikamını aldım" diyen astsubaya toplam 36 yıl hapis cezası verildi.

Malatya’da 20 Ocak 2004 tarihinde Adliye yakınlarında meydana gelen olayda, ,Erhaç 7. Ana jet Üssü Komutanlığı'nda görevli Hava Personel Başçavuş İbrahim A. adlı şahıs, babası Şeyho Ateş’in öldürülmesi olayının duruşması nedeniyle geldiği Malatya Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmadan çıktıktan sonra sokakta babasınının katil zanlısı olarak yargılanan Abdurrahman Kaya’nın yakınlarına üzerindeki tabanca ile ateş açması sonucunda, Ahmet ve Mehmet Kaya adlı şahıslar olay yerinde yaşamlarını yitirmişti. Olay esnasında Mustafa ve Metin Kaya ile saldırı anında olay yerinden geçen İbrahim Topuz adlı şahıslarda yaralanmıştı.

Bu arada, Astsubay İbrahim A., gözaltına alındığı sırada, "Babamın intikamını aldım" diyerek, "baba rahat uyu" diye bağırmıştı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından "olay sırasında akli dengesinin yerinde olmadığına" dair rapor verilen, bu rapora itiraz sonucu İstanbul'daki ilgili sağlık kurulunca "cezai ehliyeti vardır" şeklinde rapor verilen Astsubay İbrahim A.'ya tahrik altında kalarak 2 kişiyi öldürmek, 2 kişiyi öldürmeye tam teşebbüs ve 1 kişiyi de yaralama suçlarından toplam 36 yıl hapis cezası verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız