SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İNÜSEM'den Kurs

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İNÜSEM) tarafından çeşitli kurslar açılacağı bildirildi.

İNÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Baysar, konuyla ilgili olarak yaptığa yazılı açıklamada, "2009 yılında kurulan İNÜSEM'in hedefinin kamu, özel sektör, ulusal ve uluslararası kuruluş ve kişilere ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim programları planlamak, paket programları önermek, ulusal ve uluslararası düzeyde kurslar, seminerler, konferanslar, eğitim fuarları düzenlemek ve koordinasyonunu sağlamaktır. İlgili birimlerden veya şahıslardan gelen teklifler doğrultusunda her alanla ilgili eğitici, araştırıcı programlar düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İNÜSEM, Yabancı Diller Yüksekokulu işbirliği ile açılan yabancı dil kursları 15 Martta başlayacak. Kurslar hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı grupta toplanıyor. İngilizce konuşma, pratik İngilizce kursları, KPDS ve ÜDS'ye yönelik kurslar ile Fransızca kursları, çalışan kişilerin katılabilmesi için hafta içinde akşamları 17.30'da ve hafta sonu cumartesi ve pazar günleri 09.30'da başlayacak" diyen Profesör Baysar, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ayrıca, İNÜSEM ve Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü işbirliği ile Boehringer Ingelheim İlaç Tic. A. Ş.'nin destekleriyle düzenlenen "Klinik Araştırma Eğitimi Sertifika Programı" da Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda 17 Mart 2010 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Sertifika programına İlimiz ve çevrede çalışan en az 200 hekim ve sağlık personelinin katılması bekleniyor.

Yabancı dil kurslarına katılma şartları ve kurs programları ile ilgili bilgi Üniversitemiz internet sayfasından veya İNÜSEM'in 377 4925, 341 0110 nolu telefonlarından elde edilebilir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız