SON DAKİKA
SON DEPREMLER

iOS 10 Kullanım Oranı Açıklandı

0
Güncellendi - 2016-09-22 11:14:36
iOS 10 Kullanım Oranı Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

iOS 10 , 1 hafta önce kullanıcılara sunulmuştu . Peki iOS 10 kullanıcılar tarafından ne kadar benimsendi ve geçen seneki iOS 9 sürümüne göre indirilme konusunda nasıl bir farklılık oluştu ? Detaylar haberimizde..

iPhone , iPad ve iPod'lara sunulan yeni iOS 10 merakla bekleniyordu ve benimsenme rakamları da yavaş yavaş gelmeye başladı. Yeni çıkan iPhone 7 Serisinde kutudan direkt iOS 10'la çıktığını da unutmamak gerek.

IMG_1648

Mixpanel tarafından yayılan raporlarda iOS kullanımlarına yer veriliyor. 1 haftalık süreçte iOS 10 , %33,59'luk bir kullanım oranına ulaştı. İlk gün rakamları ise %14,45 seviyelerindeydi.

Bununla beraber iOS 9 , %61,54'lük bir rakama gerilerken iOS 8 tarafında %4.87'lik bir kullanım oranı hala mevcut durumda.

IMG_1650

iOS 10 bu rakamlara göre iOS 9'un gerisinde kalıyor. Geçen seneki sürüm ilk haftada %50'lik gibi bir kullanım oranına ulaşmıştı. İlk gün rakamlarına göre ise iOS 10, diğer sürümleri geride bıraktı.

Kaynak: teknoloji haberleri - ios 10

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız