SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İP Genel Kurulu Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:06
İP Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

İşçi Partisi (İP) Malatya İl Başkanlığına Arif Doğan yeniden seçildi. İşçi Partisi Malatya 9. olağan genel kurulu, Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Genel kurula, İP Genel Başkan Yardımcısı Av Ceyhan Mumcu da katılarak bir konuşma yaptı.

Ceyhan Mumcu, partilerine teveccühün günden güne arttığını ileri sürerek, “Diğer partiler bir tarafa, İşçi Partisi bir tarafa” ifadelerini kullandı.

Hasdal’da Silivri’de yatan partililerin ülkenin menfaatleri için çalıştıklarını savunan Mumcu, parti yetkililerinin haklı olduğunun ileride daha iyi anlaşılacağını ileri sürdü.

Konuşmalardan sonra seçime geçildi ve önceki başkan Arif Doğan yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine, Esma Ekici, Ali İhsan Akaya, Ali Güler, Ali Çolak, Kanber Cengiz ve Erdoğan Uraz getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız