SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İP Yönetimi Doğanşehir'de

0
Güncellendi - 2018-03-08 02:12:54
İP Yönetimi Doğanşehir'de
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti (İP) Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanşehir ilçesinde ziyaretlerde bulundular, vatandaşlarla görüştüler.

Konuya ilişkin olarak İP'den şu bilgi verildi:

"İYİ parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş ve yönetim kurulu üyeleri,Doğanşehir ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular. İyi Parti Doğanşehir ilçe Başkanı Cemal Güler ile birlikte Kaymakam ve Doğanşehir Belediye Başkanını ziyaret eden heyet, daha sonra esnaf gezisi yaptı. Doğanşehirliler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan heyete, vatandaşlar da yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını anlattılar.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, İYİ Partinin,halkın isteği doğrultusunda kurulduğunu, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceğini söyledi. Altaş, 'Doğanşehir’de gördüğümüz ilgi ve alaka partimizin, çok kısa sürede, vatandaşlarımızın yüreğine dokunduğunu göstermektedir. Bütün Doğanşehir’lilere bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, teşkilatımızın yeni kurulmuş olmasına rağmen, ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini görmekten de ayrıca mutlu oldum. Başkanımız Cemal Güler ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi."

İYİ Parti İl Yönetimi Çarşamba günü de Hekimhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Taner (6 yıl önce)
    Sayın editör: İYİ Parti'nin kısaltması İP değildir, kısaltması yoktur blidiği kadarı ile . Bu iktidar ağzı ile konuşmak, güçlünün yanında olmak tarafsız haberciliğinize yakışmıyor, lütfen dikkat. Örneğin http://malatyahaber.com/haber/turkiye-cumhuriyetinin-en-onemli-adimlarindan-biri/ başlıklı haberinizde bir kere bile AKP yazılmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi tokmak (6 yıl önce)
    Daha önceleri oy verecek kim var dedik Akp ye oy verdik artık Meral Akşener var diyebiliyoruz o havaya giren Malatya vekilleri de alacak boyunun ölçüsünü
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun,bu memleketin İYİ liğe çok ihtiyacı var İYİ lik kapıları herkese açik olsun başarılar.............
    0
    0
    Yanıtla