SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İP'den 2 İlçeye Kadın Aday

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:22
İP'den 2 İlçeye Kadın Aday
A- A+ PAYLAŞ

İşçi Partisi , Malatya Büyükşehir ile Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Büyükşehir için  İsmail Yücekaya, merkez Battalgazi için Melek Doğan, merkez Yeşilyurt için Zeynep Uraz, Hekimhan için ise Osman Özbay’ın aday olduğu belirtildi.

İşçi Partisi İl Başkanı Arif Doğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna açıkladı. 

İşçi Partisi İl Başkanı Arif Doğan, basın açıklamasında yerel yönetimlerde çözüm önerisi konusunda şunları dile getirdi:

“Belediye hizmetlerinde taşeron şirket uygulaması kaldırılacak. Tarım ve hayvancılık alanındaki üretici birlikleri desteklenmesi teşvik edilecek.   Yaşlı bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımız ücretsiz bakım hizmetinden yararlanacak. Afet riskli bölgelerle tarımsal alanlar imara kapatılacak. Oluşturulacak semt mahalle halk meclisiyle yurttaşlarımızın yönetime katılımı sağlanacak. Merkez ve kırsal alanda çevre ve halk sağlığı programları uygulanacak. İlçe ve köylerin kentsel hizmetlerden yararlanma olanakları arttırılacak. Sağlıklı, güvenilir, yerinde yaşam için kentsel dönüşüm oluşturulacak. Sabit semt pazarları kurarak esnaf ve halk daha iyi bir ortamda alışveriş yapılması sağlanacak. Kent ulaşım sisteminde toplu taşıma özendirilecek. Kent halkına aylık gelir ve gider harcamaları konusunda net, özlü, şeffaf raporlar sunulacak”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız