SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İpek Ulusoy'a Şantaj Yaptı''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanı Tanrıverdi, Denizli Başkanı İpek'in Ulusoy'a şantaj yaptığını ve federasyonun da şike işinin içinde olduğunu söyledi.

Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, Malatyaspor'da oynayan üç Çek futbolcuya Gaziantep karşılaşmasında iyi oynamamaları için Özcan Kore'yle 400 bin euroya anlaştığı şeklindeki iddialar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol Federasyonu'nun da işin içinde olduğunu belirten Tanrıverdi'nin olay yaratacak açıklamaları şöyle: Çek futbolcularımızın tercümanının abisi olan Özcan Kore'nin Denizlispor Başkanı Ali İpek'le avukat Ümit Öndeş aracılığıyla İpek'in evinde bir araya gelmeleri akıllara şikeden başka birşey getirmiyor. Burada eylemin olup olmaması (futbolcuların oynayıp oynamaması) önemli değil. Şikenin kanıtı bu buluşmadır.

RİZE-DENİZLİ YAYINLANMADI
Ligin bitiminden 1 hafta önce Digitürk Samsun-Malatya maçını naklen yayınlarken bir diğer önemli karşılaşma Rizespor-Denizli maçının naklen yayınlanmayacağı açıklandı. Bunun üzerine federasyona başvurup Denizli maçı için canlı yayın talebinde bulunduk. Kabul edildi. Digitürk, maçın oynanacağı Rize'ye canlı yayın aracını bile gönderdi. Ancak maçtan 1 gün önce birileri devreye girdi ve maçtan önceki gece 23.00'te yayın iptal edildi.

İPEK ULUSOY'A ŞANTAJ YAPTI
Denizlispor Başkanı Ali İpek, ligin bitmesine 6 hafta kala "Ortalıkta dolaşan belgeler var" diye bazı açıklamalar yapmaya başladı. Bu açıklamalarla Haluk Ulusoy ve yönetimine şantaj yapıyordu. Ankaragücü ligin ikinci yarısına 7 yabancı oyuncuyla başlamıştı. Federasyon bunun kılıfını çok güzel uydurdu. Bu belgeler ilk önce Ali İpek'e gitmişti. Bunu Ulusoy'a karşı şantaj olarak kullandı. Futbol Federasyonu da buna göz yumdu. İpek'in bahsettiği belgeler bunlardı. Haluk Ulusoy, benden federasyon seçimlerinin hesabını görüyor. Federasyon seçimlerinde Ulusoy'u desteklemedim. Şimdi benden bunların hesabını soruyorlar.

KORKUM KORE'NİN ÇEKİLMESİ
Birkaç arkadaşım Çekoslavakya'da bulunan dostları vasıtısıyla mektubu gönderen Özcan Kore ile görüştü. Mektupta yazılanların hepsini teyit ettirdim. Ancak Kore, şu anda panik halinde. Özcan Kore de önümüzdeki günlerde aldığı tehditlerden dolayı geri çekilebilir. Ben en çok bundan korkuyorum.

UEFA'YA KADAR GİDECEGİM
Bu olayın peşini bırakmayacağım. Savcılığa, Futbol Federasyonu'na bu olayın çözümlenmesi için resmi müracaatta bulanacağım. Ayrıca meclise araştırma önergesi vereceğim. Pazartesi (yarın) UEFA'ya bu konu hakkında başvuruda bulunacağım. İtalya'da kanaata dayanarak karar alındı. Burada olay gayet açık. Şike yapıldığı tespit edilmeli. Sonuna kadar gideceğim. Benim arkamda 3 milyon Malatyalı var.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız