SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpi Göğüslemek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Ertan Mumcu, yeni sezonun kendileri için büyük önem taşıdığını kaydederek, sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini söyledi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Yeni Malatyaspor U18 takımı ile BAL Ligi ekibi Elbistan Belediyespor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını izleyen Mumcu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yeni sezon öncesi daha çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturduklarını ifade eden Mumcu, “Yeni sezon inşallah hayırlı ve uğurlu olur. Daha diri, çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştık. Yeni Malatyaspor’u daha arzulu, futbol seyri daha yüksek olarak görmek istiyoruz. İnşallah iyi olur. İyi bir hazırlık ve kamp evresi geçirdik. Futbolcuların birbirleriyle olan arkadaşlıklarını ve uyumlarını yerinde görme imkanımızda oldu. Buda bizi oldukça mutlu etti. Mantalite olarak da futbolcularımızın hepsi çok istekli ve hırslı” dedi.

Mumcu, nokta transferler yaparak, iyi oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirterek, şunları söyledi: 

“Kartepe’de futbolcularla bir araya gelerek, kendilerine bir takım hatırlatmalarda bulunduk. Kafalarında Malatya’yı oluşturmaya çalıştık. Malatya futbol camiasının büyüklüğünü ve özlemini dile getirmeye çalıştık. Biz hedefi ve Malatya’nın özlemini bilen arkadaşlarla yola çıkmak istiyoruz. Tabi 'buna yok diyecek arkadaşlar kampı terk edebilir' dedik. Çünkü bu sezon bizim için önemli. Önümüzdeki sezonu iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu yönde teknik heyetimizin bize verdiği bilgiler çok olumlu. Transfer ettiğimiz arkadaşlarımızın hepsi bir önceki sezonun açığını kapatabilecek nitelikteler. Her ne kadar geçen sezon futbol kamuoyu yaptığımız transferlerle alakalı ziyadesiyle memnun kalsa da, sonuç istediğimiz gibi olmadı. Ama bu yılda aynı söylemler var. İsabetli isimleri kadromuza kattığımıza inanıyoruz. Daha az maliyetle, mücadeleci bir ekip oluşturmaya çalıştık.”

“HEM KAZANALIM HEM DE İPİ GÖĞÜSLEYELİM”

Mumcu, sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini kaydederek, “Artık bundan sonra söz futbolcu arkadaşlarımızda. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. Futbol arkadaşlarımız, taraftarlarımızla buluşacak. Takımımızı hep birlikte izleyeceğiz. Sezon öncesi söylenebilecek tek şey; hepimizin özleminin bir an evvel son bulmasıdır. Biz tamamıyla buna kilitlenmiş durumdayız. Ama tek bir ihtimali beklemek futbola haksızlık olur. Futbol çok renkli bir oyun. Günü haftası ve saati belli olmayan bir oyun. Ama biz istiyoruz ki, hem kazanalım hem de birlik ve beraberlik içerisinde ipi göğüsleyelim. Tek arzumuz ve idealimiz budur” diye konuştu.

Taraftarlara da bir çağrıda bulunan Mumcu, “Taraftarlarımız inşallah bu sezonda bizi yalnız bırakmayacaklardır. Ramazan ayı içerisinde de taraftarlarımızla bir araya geldik. Orada da, taraftarlarımıza beklentilerimizi açıkladık. Taraftarlarımız yine yanımızda olacaklar. Kazasız, belasız, güle oynaya, el ele bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız