SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpi Göğüsleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, Körfez İskenderun Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, kalan maçlarda da istedikleri sonuçları alıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. 

Ağca, Körfez İskenderun Spor karşısında aldıkları galibiyetle, Pendikspor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi ettiklerini kaydetti.

Şampiyonluk yarışında alınan 3 puanın büyük önem taşıdığına dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "Şampiyonluğa 3 adım kaldı. Körfez İskenderun Spor karşısında aldığımız galibiyetle, yolumuza daha net bakacağız" dedi. 

Önlerinde Bayrampaşa maçının olduğunu hatırlatan Ağca, "Ligde kalan 3 maça odaklandık. Önümüzde Bayrampaşa maçı var. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, kalan 2 maç öncesi moralimizi üst seviyelere çıkarmak istiyoruz" diye konuştu. 

Ağca, yıllardır beklenen şampiyonluğu bu sezon yaşamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Grupta şuanda lider durumdayız. Artık son 3 maç ve finale adım adım gidiyoruz. Avantaj bizim elimizde. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız