SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpi Göğüsleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:01
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Kapurtu, ligde şu anda hak ettikleri yerde olduklarını ifade ederek, "Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" dedi. 

Ligde zirvede olduklarını belirten başarılı eldiven, "Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Sezon sonunda da inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" diye konuştu.

"ŞU AN HER ŞEY ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİ"

Tecrübeli kaleci, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve hak ettikleri yere geldiklerini kaydederek, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini belirtti. Takımda her şeyin çok güzel olduğunu dile getiren Kapurtu, "Futbol anlamında her geçen hafta üzerine koyarak oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz ve bunun sonucu skora da yansıyor. Şu anda her şey çok güzel ve keyifli. İnşallah böylede devam eder" ifadelerini kullandı.

"OYNAMAMAYI ASLA SORUN ETMEDİM"

Kapurtu, oynamamayı asla sorun etmediğini belirterek, şunları söyledi: 

"Kaleyi kimin koruduğuyla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Şener arkadaşımız kalede gerçekten çok başarılı bir performans sergiliyor. Benimde onu zorlamam, performansını daha da arttırıyor. Doğru olan budur. Lig uzun bir maraton, şans gelirse oynarız. Oynamadığımız zamanda, sahadaki arkadaşlarımıza destek oluruz. Zaten başarı ve şampiyonluk da böyle gelir. Bugüne kadar hiçbir zaman oynama ya da oynamama ile ilgili hiçbir şeyi sorun etmedim. Oynayan arkadaşlarımıza her zaman saygımız sonsuz. Diğer arkadaşlarımızın da duruşu, bizi buna yapmaya teşvik ediyor. Yaş ortalaması yüksek bir takım olarak görülüyor ama takımda herkes birbirine karşı çok saygılı. Ben de oynamadığım zaman elimden gelen bütün desteği arkadaşlarıma veriyorum. Bu onlar için artı bir motive oluyorsa, ne mutlu bana."

"YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Başarılı kaleci, Pazar günü Bayrampaşa ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Liderliklerini sürdürmek için Bayrampaşa maçından mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini dile getiren Vedat, "Önümüzdeki Bayrampaşa maçından galibiyetle ayrılıp, kalan 2 maçımızı da kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, ilk yarıyı zirvede bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız