SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpler Milletin Elinde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Artık ipler milletin elinde, millet iradesinin üstüne başka irade kabul etmiyor” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser’in seçim çalışmalarına katılmak üzere Darende ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Beraberinde AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AKP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ulaş ve Şahin Karahan ile ilçeye gelen Fındıklı, ilçe seçim bürosunda vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Fındıklı, “Siz ne derseniz, ne söylerseniz Darende’de o olacak, siz neye evet derseniz Darende’de o olacak. Bizlerde size hizmetkarlar olarak çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’de hala eski alışkanlıkları devam ettirmek isteyenler var: Birileri parti kursun hükümet kursun ama ipler bizim elimizde olsun diyenler var. Biz onlarla mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. İpler onların değil milletimizin elinde olacak. Millet kendi egemenliğine kendisi sahip çıkacak. Bize ne diyorlardı 'bu millete güvenmeyin onlar ülkeyi kötü yerlere götürürler'. Bu ülkede 80 yıl hükümetler kuruldu ama başkaları yönetti. Ama artık 11 yıldır bu millet ülkeye el koydu ve ülkemiz gün geçtikçe gelişmeye başladı. Millet artık iradesinin üstüne irade kabul etmediğini açıkça gösteriyor. Bizde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımızın hükümetimizin arkasında dimdik ayakta duracağız, Darende’mizin en yüksek oy oranı ile sandığa bu gücü yansıtacağını inanıyorum” dedi.

Fındıklı, daha sonra Dr. Süleyman Eser ve AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı ve Aşağıulupınar Belediyesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Fındıklı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Eser Balaban'ı Ziyaret Etti

 AKP Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmalarına Balaban beldesinde devam etti.

Balaban Belediyesi Toplantı Salonu’nda; Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye meclis üyeleri ve adaylarının da katılımı ile düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Eser, göreve gelmeleri halinde yapacaklarını, projelerini anlatırken, tamamen şeffaf, kapıları halka sonuna kadar açık, hesap verme bilincinde olan bir yönetim anlayışına sahip olacaklarını belirtti.

Eser, şunları söyledi:

“Ben meslek hayatımda en alt kademeden, en üst kademeye kadar görevlerde bulundum. Biliyorsunuz ki dağın tepesinde yılana ve kuşa rastlanır. Ama biri uçarak diğeri sürünerek zirveye ulaşmıştır. Bizde hayatımızda sürünerek bir yere geldik, sizlerin içinden geldik. Sorunlarınızı A'dan Z'ye biliyoruz. İnşallah görev bize nasip olursa size layık olamaya çalışacağız, sizi incitmemeye kırmamaya çalışacağız. Çünkü geçmişimizi biliyorsunuz biz sizleri hiç incitmedik, kırmadık. 3 sene başhekimlik yaptık, 1,5 sene kaymakam vekilliği yaptık, 11 yıl da sağlık müdürlüğü yaptık her zaman yanınızda olduk.

 

Kapım o günlerde de sonuna kadar size açıktı bugünde yine böyle olacak. Biz belediyecilik olarak hizmetlerinizi en güzel şekilde yapacağız, ama başka sorunlarınızda da bu bizim işimiz değil demeyecek, çözmek için azami gayret göstereceğiz. Balabanımızda başlıca şikayetlerden biri içme suyu. Sulama suyu işi rahmetli babam Mustafa Eser'e kısmet olmuştu İnşallah bizde içme suyu sorununu çözeceğiz. Balaban Organize Sanayimize yürüme mesafesinde. İnşallah burada soğuk vurmayan kayısıyı istihdam sahaları yaratarak ve hemşerilerimize mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlayacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız