SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpliklerini Pazara Çıkaracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Mağlubiyette sevinenleri, galibiyetlerimizle üzeceğiz" dedi.

Karşıyaka karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sonrası kulübün resmi internet sitesinden açıklamada bulunan Gevrek, "Maalesef başarısız olmamız için dua edenler var. Bu geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. Yeni Malatyaspor'u ele geçirmeye çalışan bir lobi var. Bu lobi kaybettiğimiz her maç sonrası seviniyor. Bugüne kadar bunlar mücadele ettik bundan sonra da edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gevrek, teknik heyet ve futbolcuların Karşıyaka karşısında üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Bu haftaki deplasmanın zor olacağını biliyor, ancak kazanacağımıza da inanıyorduk. Ayrıca bu maç bizim için hayati önem taşıyan bir maçtı. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a evimizde kaybetmiştik. Çok şükür bu hafta 3 puanı alarak evimize döndük. Karşıyaka deplasmanındaki oynanan futboldan dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Her biri üzerlerine düşeni yaptılar. Bizim için bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacak ve Malatyalılara yeni sevinçler yaşatmak için çalışacağız." 

"Bir şansızlıktır gidiyor"

Yeni Malatyaspor'un kazandığı puanların çoğunun deplasman galibiyetleriyle olmasının kendilerini de rahatsız ettiğini söyleyen Adil Gevrek, “Aldığımız galibiyetlerin çoğunun deplasmanda olması, taraftarımız karşısında kazanamıyor olmak bizi üzüyor. Bunu zemine veya şartlara bağlamak istemiyorum. Ancak bir şanssızlıktır gidiyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu şanssızlığı da kıracağız” şeklinde konuştu.

"İpliklerini pazara çıkaracağız"

Kendisinin, yöneticilerin, teknik heyetin veya futbolcuların medyaya verdikleri demeçlerin bazı çevreler tarafından çarpıtıldığını aktaran Adil Gevrek, “Maalesef söylediğimiz sözlerin içinden cımbızla çekilip çıkarılmış bazı kelimeler bir araya getirilerek haberler yapılıyor. Biz bu haberlerin kimlerin siparişleri olarak yapıldığını biliyoruz. Kimlerin maşa olarak kullanıldığını da iyi biliyoruz. Bu tip karanlık insanlarla mücadelemiz bundan önce vardı, bundan sonra da olacak. Bazı olayları ve kişileri hukuki yollara başvurarak çözme yoluna daha önce de gittik, bundan sonra da gideceğiz. Her birinin ipliğini tek tek pazara çıkaracağız” dedi.

"Başarısız olmamız için dua edenler var"

Gevrek, Yeni Malatyaspor'un galibiyetlerini hazmedemeyen ve üzülen bazı grupların olduğunu iddia ederek, "Maalesef başarısız olmamız için dua edenler var. Bu geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. Yeni Malatyaspor'u ele geçirmeye çalışan bir lobi var. Bu lobi kaybettiğimiz her maç sonrası sevinerek ellerini ovuşturuyor. Yıllardır var olan bir zihniyetle mücadele ediyoruz. Biz geçen sene de bunlarla mücadele ettik bu sene de mücadele ediyoruz. Yeni Malatyaspor Kulübü olarak ve Malatyalı olarak bizler de onların üzülmesi için çalışacağız. Başarıdan başarıya koşarak onları rahatsız edeceğiz. Bu haftaki galibiyetimizde üzüldükleri gibi gelecekteki galibiyetlerimizle de üzülecekler" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız