SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İpotek Koymaya Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Cenab-ı Allah, hiç bir zaman nefsimiz için, kendimiz için siyaset yapanlardan eylemesin” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, Kuluncak ilçesine bağlı Kızılmağara Köyü Hacı Hasanlar mezrası, Yukarı Kömüklü, Temüklü, Kaynarca, Kaynarca Köyü Tillo Mezrası, Aşağı Selimli köylerini ziyaret etti.

İlk olarak ziyaret ettiği Kızılmağara Köyü Hacı Hasanlar mezrasında çocukların çiçeklerle karşıladığı Milletvekili Şahin, köylüler tarafından köylerini ziyareti sebebiyle kesilmek istenen kurbana müsaade etmeyerek, kurbanın Allah rızası için ihtiyaç sahibi birine verilmesini istedi.

Köylülerle sohbet edip onlarla ilgilenen Şahin, köy muhtarları ve vatandaşlardan köylerin sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

Köylülerin Mısır'da yaşanan olaylarla ilgili endişelerine hak veren Mustafa Şahin, “Cenab-ı Allah doğru iş yapan, doğru duruş sergileyen istikameti, aynı istikamette hayatlarını idame ettirmeye çalışanları desteklesin, korusun. Dünya üzerinde Müslümanların yardımcısı olsun. Mısır’da, Suriye’de, Arakan’da, Myanmar’da, Filistin'de, Doğu Türkistan'da ve İslam coğrafyasında zulüm gören, işkence gören, eziyet gören, onların iradesini yok sayan bu despot yönetimlerini de Allah ıslah etsin, ıslah olmuyorlarsa belalarını versin. Orada da siyasi iradeyi yok sayan bir darbeci zihniyet, zoraki bir şekilde zor kullanarak insanların iradesine ipotek koymaya çalışıyorlar. Cenab-ı Allah oradaki mazlumların sahibi olsun, dünya mazlumlarına yardım etsin. Cenab-ı Allah inşallah bize de güç ve kuvvet versin. Biz de halkımızla beraber bu doğrultuda elimizden geldiğince haykıralım. Hayırlı hizmetleri yapmanın çabası ve gayreti içerisinde olalım. Allah, hiç bir zaman nefsimiz için, kendimiz için siyaset yapanlardan eylemesin. Bundan sonraki nesillerimiz için daha hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin, ilçelere bağlı köy ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız