SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İpsiz Sapsız İnsanlar Değiliz!''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ Teknik Direktör Hayati Palancı’ya Malatya kamuoyunun sahip çıkmasını istedi.
Karadağ, Elazığspor maçında aldıkları yenilgiye üzüldüklerini belirtti. Karadağ, transfer döneminin uzatılmasının da kendileri için avantaj olacağını söyledi.

"BİZ İPSİZ SAPSIZ DEĞİLİZ.."
Karadağ şunları söyledi:

“Transfer süresinin bir hafta uzatılması söz konusu. Uzatılması bizim açımızdan da iyi olur. En azından yapacağımız transfer daha akıllı ve mantıklı olur. Şuan alacağımız kesin bir adam var. 3-4 tane futbolcu ile görüşüyoruz. Bütçemizi sarsmadan daha mantıklı bir transfer yapmak istiyoruz. Kupa maçında gidebildiğimiz yere kadar gitsek iyi olurdu ama kupada kesinlikle hedefimiz yoktu. Tur atlamış olsak iyi olurdu, özellikle Elazığ’ı yenmiş olsaydık çok iyi olurdu. Şansızlık iki gün önce kötü oynadık yendik, iki gün sonra iyi oynadık yenildik. Şansız bir yenilgi oldu. Önümüzde Diyarbakırspor maçı var inşallah kayıpsız kapatırız. Altı puanlık bir maç, bizimle oynayacakları maçlarda ne hikmetse her sene bir hafta önceden hocaları istifa ediyor. Bu bizim için eksi bir durum oluşturabilir. Maç günü belli olur her şey. İki kez hocasız gelip bizi yendiler, aynı durumla karşılaşmamak istiyoruz.

Kamuoyunda bir umutsuzluk var. Ama bu takım üç-dört hafta içerisinde kendisini toparlayacaktır. Geçen yılki hatalara düşmemek gerekiyor. Biz buraya ismimizi paramızı şerefimizi koyduk. Herkes bunu böyle bilsin haddini bilsin. Biz bunu namus meselesi yaptık. Biz ipsiz sapsız insanlardan değiliz. İşimizi gücümüzü bıraktık buraya geldik. İnsanlar tepki vereceği zamanda bunları düşünerek tepki versinler. Tepki verdiğin futbolcudan verim bekleyemezsin. Bizim bu takıma sahip çıkmamız gerek bizim bu hocaya sahip çıkmamız gerek. Hayati hocanın başarısız olması Malatyaspor’a 25-30 sene Malatyalı bir insanın gelmemesi demektir. İnsanların iyi düşünmesi iyi hesap etmesi lazım. Hayati Hoca’nın başarısız olması Malatya’ya mal olur. Hocayı göndermek önemli değil gönderirsin yenisini getirirsin önemli değil ki. Hikmet Karaman’ın bana bir söylediği var bir başkan ilk defa beni kovdu. Hiç kimse Malatyaspor’dan üstün değildir. Hocamıza sahip çıkalım hocamıza destek olalım taraftarıyla basınıyla yorumcusuyla. Bu Malatyaspor’un geleceği için önemli bir nokta. Biz gelir gideriz ama Hayati Hoca Malatya’nın çocuğu o Malatya’da kalır. Türk futboluna daha doğru dürüst bir hoca kazandırmadık. Bunun hesabını iyi yapmak gerek. Sonuçta herkes bu takıma sahip çıkmak zorunda”

PALANCI'NIN AÇIKLAMALARI..
Bu arada Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı ise, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası 1. kademesinde karşılaştıkları Elazığspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını ancak şanssız bir şekilde mağlup olduklarını söyledi.

Palancı şunları söyledi:

“Elazığspor yenilgisi lig maçlarında futbolcularımızı olumsuz olarak etkilemez. Biz Elazığ maçına hiçbir zaman yenilmek için çıkmadık. Bu maça da yenmek için çıktık. İlk yarı itibariyle rakipten çok üstün oynadık. Çok daha pozisyon bulduğumuz maçta mağlup olduk. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bunun dışında Diyarbakır maçı lig kulvarında olduğu için daha farklı geçecek. Diyarbakırspor’un içinde bulunduğu durum bizim için avantaja değil dezavantaja dönüşebilir. Çünkü böylesi durumlarda futbolcular kamuoyuna karşı güçlü olduklarını gösterebilmek için canla başla mücadele ederler. Kolay bir maç olacağını sanmıyorum. Toth Kayseri Erciyesspor’a kiralandı. Görüştüğümüz bir iki oyuncu var ama netlik kazanmadı. Ligde hedeflerimiz var öncelikle bir seri yakalamak gerekiyor. Biz de bu seriyi Diyarbakır maçı ile başlatmak istiyoruz. Malatya kamuoyu olarak kaybettiğimiz havamızı üç-dört maçlık seri galibiyetler alarak unutturtmak istiyoruz. Eğer bunu başarabilirsek kamuoyundan da büyük bir destek alacağımıza inanıyoruz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız