SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İptal Davası Açıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatyaspor'un eski başkanı Mustafa Korkmaz, 30 Kasım'da yapılan kongrenin iptali için dava açtığını duyurdu. 
 
Korkmaz konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, "22 Mayıs 2010 yılında kapanma noktasına gelmiş Malatyaspor yönetimini devraldığımız dönemde Malatyaspor'u bu duruma düşürenlerle her türlü hukuki mücadeleyi sürdürdük ve kısmi de olsa başarılı olduğumuza inanıyorum. Bir yandan hukuki mücadeleyi verirken bir yandan da kulübün ligde başarılı olması adına olmaz denilenleri başarıp kulübü ayakta tutmaya çalıştık. İki yıllık bu süreçte gerek maddi imkanlar noktasında ve gerek yalnız kaldığımızdan ötürü Malatyalıların yanımızda olmalarını sağlamak adına beklentilerimiz hep sürdü. Bu süreçte yanımıza gelip bize maddi destek sağlayan arkadaşlarımızın tamamen iyi niyetlerle bize ve kulübe katkı sağladıkları zannettik ve bu arkadaşlar, 'Başkanım eğer yönetimi bize verirseniz, biz kulübe kat be kat destek verecek bütçemiz var bunu harcamaya hazırız' dediler. Biz de Malatyaspor'un menfaatine olacağını düşünerek kulübü kendilerine bıraktık. Yeni yönetimin göreve gelir gelmez, bırakın kulübe maddi kaynak sağlamayı, kulübü kapatmak adına girişimlerde bulunmuş hemen futbolculara kendilerine kulüp bulmaları istenmiş, personele kendinize "iş arayın kulübü kapatıyoruz" denilerek ve her şeyden öte Malatyaspor'un kurtuluşu diye adlandırdığımız hukuki mücadele sonlandırılmak üzere avukat azledilmiş ve davalar alelacele kapatılmaya başlanmıştır. Bütün bunların tamamen Malatyasporu bu hale düşüren kirli ellerin bir oyunu, kirli senaryonun bir yüzü olduğunu anladık ve derhal cumhuriyet savcılığına
yapılan kongrenin iptal edilmesi ve bu kirli oyunu düzenleyenlerin cezalandırılmaları hakkında dava açtık."  ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız