SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İptal Ederim!.'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi, merkez ve 13 ilçedeki vakıf mütevelli heyeti üyelerini seçti. Bu oturumda kısa süreli gerginlikler de yaşandı.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, Merkez ilçe ve 13 ilçeye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Buna göre; merkezde Erdoğan Timuçin ve Mevlüt Çilesiz, Arapgir'de Vahap Kızılbağ ve Veysel Başaran, Arguvan'da Kemal Dalhançer, Abdülkadir Arslan ve Mehmet Köse, Battalgazi'de Mustafa Harputluoğlu, Şahin Yağmur ve Hacı Belede, Darende'de Osman Bedir, Vahap Altundemir ve Dursun Karakaya, Doğanşehir'de Ahmet Bilgili ve Yaşar Kaplan, Doğanyol'da Adıgüzel Kandemir, Hasan Tokay ve Ömer Çakmak, Hekimhan'da Garip Demir, Ayhan Kurt ve Hulusi Deniz, Kale'de Fikret Bozyiğit, Muharrem İzci ve Halis Cengiz, Kuluncak'ta Şinasi Kavak, Ali Köse ve Mehmet Boyraz, Pütürge'de Selahattin Çetinkaya, Sadi Bıçkıcı ve Mehmet Elmas, Yazıhan'da Mahmut Beğen, Mehmet Ağyol ve Kemal Dursun, Yeşilyurt'ta Maden Özaslan ve Hacı Canlı mütevelli heyeti olarak oy çokluğuyla seçildi.

Mütevelli heyeti seçimleri esnasında mecliste kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Gerginlik büyümeden müdahale eden İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Demokrasi de halkın seçtiği insanlar bir araya gelir, bir meclis oluşturur ve orada meclisin takdiri oy çoğunluyla ortaya gelir. Demokrasinin gereği budur. Mahkemede bile 3 hakim karar verirken, 2 hakim evet derse 1 hayır da dese oy çokluğu olan geçerlidir. Şimdi burada da, gerek CHP grubu, gerek AK Parti grubu sataşarak, boğuşarak, Meclis Başkanı'nın
görevini zora sokarsa, ben bu çalışmaları iptal ederim. Ben burada tarafsız davranmak mecburiyetindeyim. Şimdi ben size müsaade etsem, burada herkes birbirine bir şeyler söyler. Sonra buradan çıkıyorsunuz, dün televizyonda da izledim gülerek çıkıyorsunuz. Yani kızıyorsanız, devamlı kızın. Burada kızıyorsunuz, bağırıyorsunuz, çağırıyorsunuz, sonrada kol kola dışarı çıkıyorsunuz. Bu da demokrasi. Şimdi onun için biz seçimimizi yapalım. Lütfen rica ederim bana yardımcı olun" dedi.

Öte yandan oturumda, Arapgir ilçesinde bulunan 93 metre kare tek katlı lojmanın satımı ve öğretmen evine katkı sağlanması için İl Encümenine yetki verilmesi hususu görüşülerek, kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız