SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İptal Yok.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:57
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Malatya’nın Arapgir ilçesi ile Erzincan’ın Kemaliye ilçesi arasında yapılmakta olan yolda incelemelerde bulundu. 

Kaymakam Ercan Turan ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile birlikte Arapgir Çevre Yolu’nda incelemelerde bulunan Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, yaptığı açıklamada yol çalışmalarında aksama olmadığını söyledi. Özendi, “Arapgir Çevre Yolu yaklaşık 1 ay oluyor ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma Ziver İnşaat diye bir firma ve başka yerlerde de iş yapan bir firma. Kanuni süreçleri beklemek gerekiyor. Arapgir Çevre Yolu iptal edildi diye bir şey yok. Normal prosedür yürüyor. Askı süresi var, itiraz süresi var. İnşallah başka bir firma itiraz etmezse normal süreç bitiyor. Firma şu an göstereceğimiz ocakta kompresör kuracak, malzeme kırmaya başlayacak, şantiyesini kuracak ve baharla birlikte burada çalışmaya başlayacak. 9 kilometrelik çevre yolu bölünmüş yol olarak yapılacak” dedi.

Kaymakam Ercan Turan ise, “Ulaşım bakımından Kemaliye-Arapgir-Ağın aksı çıkmaz sokak olarak görülüyor. Turizm açısından üç tane husus çok önemli. Ulaşım, konaklama ve cazibe merkezi. Konaklama sıkıntılarını hallediyoruz. Ulaşım sorunu da hallolduktan sonra buraya turist yağacak. Çevre yolunda bir sıkıntımız yok, Divriği yolunda mahkeme sürecinden sonra bir sıkıntımız yok, 5 tarihi köprümüz de restore ediliyor. İnşallah Arapgir cazibe merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız