SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İptal Yok..Süreç Devam Ediyor"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada,  İhlas Haber Ajansı 'nın (İHA) yaptığı veYol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı'nın açıklamalarına yer verildiği haber üzerine , yerel basında yer alan Karayolları Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarında görevlendirilecek olan işçilerle ilgili karardan geri dönüldüğü iddialarının doğru olmadığı belirtildi. 
 
Konuyla igili Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle; 
 
"İl Özel İdaresinde istihdam edilmekte olan ihtiyaç fazlası işçilerin Karayolları Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarına devri ile ilgili İlimiz yerel basında “Yanlış Karardan geri dönülüyor” başlıklı haberler yer almakta ve İl Özel İdaresi tarafından işçilerin 14 Ekimden itibaren iş başı yapmaları söylendiği belirtilmektedir.
 
İl Özel İdaresinde istihdam edilmekte olan ihtiyaç fazlası işçilerin Karayolları Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarına devrini ön gören 611 sayılı kanun çerçevesinde, Malatya İl Özel İdaresinde görevli 346 işçi ihtiyaç fazlası olarak tespit edilerek Karayolları Bölge Müdürlüğü emrine atanmışlardır.
 
İhtiyaç fazlası olarak Valiliğimizce ataması yapılan ve atama yapılan kuruma bildirilen sürekli işçilerin, atama işlemini tekemmül ettirmek üzere başlatılan süreç devam etmekte olup iptali söz konusu değildir. Kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız