SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İpten Aldılar!

A- A+ PAYLAŞ

Evinde intihara kalkışan şahsı komşuları ipten aldı!.. Terasa çıkan genç kadın beraber yaşadığı şahıs kendisini affedince intihar girişiminden vazgeçti.

İPTEN ALDILAR..
Göztepe Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki O.A. adlı şahıs, 21.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle kendini iple asarak intihara kalkıştı. Olayı fark eden komşuları hemen müdahale ederek şahsı ipten indirdiler ve hastaneye kaldırdılar. İfadesi alınan O.A., bunalım sonucu intihara kalkıştığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

TERASA ÇIKTI..
Öte yandan, Eski Şire Pazarı civarındaki bir apartmanda, imam nikahı ile birlikte yaşadığı N.Ö. ile tartışan 17 yaşındaki D.T. adlı kadın, Bahçeci Apartmanı’nın teras katına çıkarak intihara kalkıştı. D.T., N.Ö.’nün kendisini affettiğini söylemesi üzerine intihar girişiminden vazgeçti. Hastanede muayene edilen genç kadın, daha sonra 80. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne teslim edildi.

ARKADAŞIYLA TARTIŞMIŞ
Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan 16 yaşındaki E.Ş. adlı genç kız da, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Genç kız, erkek arkadaşıyla aralarında geçen tartışmanın ardından intihara kalkıştığını söyledi.

"İŞİM VAR GELEMEM.."
Bu arada Aşağıbağlar Mahallesi’ndeki evinde Mayıs ayında fazla miktarda hap yutarak intihara kalkışan ve Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapılan 62 yaşındaki E.S.B. adlı şahsın, bu olayla ilgili ifade vermek üzere karakola çağrıldığında şu günlerde Doğanşehir Elmalı köyünde kayısı işiyle uğraştığını, bu nedenle gelemeyeceğini bildirdiği, bunun üzerine hakkındaki evrakın adliyeye gönderildiği bildirildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız