SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Iraklı Bebeğe TÖTM'de Şifa

A- A+ PAYLAŞ

Irak’ın Erbil kentinde yaşayan Rashid Ailesi’nin 20 günlük bebekleri Mustafa Gandhi Rashid’in, mide ile on iki parmak bağırsağı arasındaki tıkanıklık, Turgut Özal Tıp Merkez’inde Çocuk Cerrahı Prof.Dr. Mehmet Demircan tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla açıldı.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Mehmet Demircan tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası, 20 günlük bebek Gandhi artık ağızdan beslenebiliyor.

Son olarak Irak’ın Erbil kentinde yaşayan ailenin yenidoğan bebekleri Mustafa Gandhi Rashid, sağlık sorunları nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirildi. Henüz 20 günlük olan ve yeni doğan bebeklerde gelişebilen mide ile on iki barsağı arasındaki bir tıkanıklık nedeniyle ağızdan beslenemeyen Bebek Gandhi’ye, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Mehmet Demircan tarafından başarılı bir ameliyat yapıldı. Ameliyat sonrası ağızdan beslenmeye başlanan bebek tam olarak sağlığına kavuştu.

Baba Şakir Gandhi ve Anne Manal Abdulgani, Malatya ve Turgut Özal Tıp Merkezinde gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirerek “Ülkelerimize döndüğümüzde herkese burayı tavsiye edeceğiz” dediler.

Uluslar arası bir marka olduğunu bu tür vakalarla ispatlayan Turgut Özal Tıp Merkezi’ne yurtdışından hasta akışının artarak devam etmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız